فروشگاه پیپ و قهوه آدیشا

آدیشا به عنوان وارد کننده انواع پیپ و سیگار برگ در این صفحه به روش های صحیح استفاده از سیگار پیچ، پیپ ، سیگار برگ و همچنین روش های مختلف دم کردن قهوه و تاریخ هر کدام از آنها خواهیم پرداخت.

فروشگاه پیپ و قهوه آدیشا

آدیشا به عنوان وارد کننده انواع پیپ و سیگار برگ در این صفحه به روش های صحیح استفاده از سیگار پیچ، پیپ ، سیگار برگ و همچنین روش های مختلف دم کردن قهوه و تاریخ هر کدام از آنها خواهیم پرداخت.

همه چیز درباره قهوه ویتنام

تولید قهوه از اوایل قرن بیستم منبع اصلی درآمد برای ویتنام بوده است. قهوه برای اولین بار توسط فرانسوی ها در سال 1857 معرفی شد، صنعت قهوه از طریق سیستم کشاورزی توسعه یافت و به یک نیروی اقتصادی بزرگ در این کشور تبدیل شد. ویتنام دومین تولید قهوه در جهان است.

قهوه در ویتنام: یک سبک زندگی!

واقعیت جالب: ویتنام پس از برزیل دومین صادرکننده بزرگ قهوه در جهان است. فرهنگ قهوه ویتنام را با ما جستجو کنید و با سبک های نوشیدنی منحصر به فردی که باید امتحان کنید آشنا شوید.

قهوه در همه جای ویتنام وجود دارد، از دکه‌های شلوغ خیابانی گرفته تا کافه‌های کوچک ساده که در گوشه و کنار آن پنهان شده‌اند. فرهنگ قهوه پر تکاپو این کشور را کشف کنید و سبک های محبوب نوشیدنی ها را تجربه کنید. در راهنما برای درک بهتر قهوه در ویتنام و تفاوت های ظریف آن در سراسر این کشور با هم سفر خواهیم کرد.

کشور ویتنام

کشور ویتنام

ویتنام با نام رسمی جمهوری سوسیالیستی ویتنام، یک کشور در آسیای جنوب شرقی است. ویتنام با مساحت حدود ۳۱۱٫۶۹۹ کیلومتر مربع، در بخش شرقی سرزمین اصلی جنوب شرق آسیا قرار است. ویتنام با جمعیتی بالغ بر ۹۷ میلیون نفر ۱۵مین کشور پرجمعیت جهان به‌شمار می‌رود. پایتخت ویتنام هانوی است و بزرگ‌ترین شهر آن هوشی‌مین (سایگون سابق) می‌باشد.

سرزمین ویتنام از اوایل دوران پارینه سنگی مسکونی بوده‌است. اولین دولت شناخته شده ویتنامی در حدود هزاره نخست پیش از میلاد بر دلتای، شمال ویتنام امروزی، قرار داشت. امپراتوری هان در سال ۱۱۱ پیش از میلاد سرزمین‌های ویتنام را ضمی خاک خود کرد. در نتیحه ویتنام از سال ۱۱۱ پیش از میلاد تا ۹۳۹ پیش از میلاد، سال اولین امپراتوری مستقل ویتنامی، تحت تسلط چین قرار گرفت. امپراتوری‌های ویتنامی بعدی تا حد زیادی از فرهنگ چینی، بخصوص بودیسم و آیین کنفوسیوس، ضربه خورد و آن را در جنوب، تا انتهای دلتای رود مکونگ، گسترش دادند. آخرین سلسله سلطنتی ویتنام، سلسله نگوین، در سال ۱۸۸۷ توسط فرانسوی‌ها از بین رفت و ویتنام از این سال تحت فرمان فرانسوی‌ها قرار گرفت. پس از انقلاب آگوست، دولت ملی ویت مین، به رهبری کمونیستی به نام هو شی مین، در سال ۱۹۴۵ از فرانسه اعلام استقلال کرد.

فرهنگ قهوه ویتنام

فرهنگ قهوه در ویتنام

قهوه در ویتنام فقط یک نوشیدنی نیست، در واقع قهوه یک سبک زندگی است. از ساعت 4 صبح کافه‌ها و دست‌فروش‌های خیابانی باز می شوند و بسیاری از آنها تا شب قهوه می‌فروشند. این که چگونه مردم محلی می توانند در ساعت 10 شب قهوه بنوشند و سپس شب بخوابند، برای خارجی ها یک معما است، اما بسیاری این کار را می کنند.

نوشیدن قهوه در ویتنام یک سرگرمی اجتماعی و فرصتی برای دور هم نشینی یا ba tam است، یک عبارت ویتنامی که به "غیبت" ترجمه می شود. بسیاری از کافه‌های ویتنام در فضای باز هستند و منظره‌ای عالی از خیابان و رفت و آمدهای مختلف شهر را نشان می‌دهند. قهوه به افراد این فرصت را می دهد که دقیقاً قبل از شروع کار متوجه شوند که در محل زندگی آنها چه اتفاقی می افتد.

اگر تازه وارد ویتنام شده اید، شور و نشاط فرهنگ قهوه صبح زود را نباید از دست بدهید! آن را در لیست 10 کاری که باید هنگام بازدید از این کشور انجام دهید قرار دهید. شاید دوست نداشته باشید ساعت 5 صبح خود را از روی تختتان جدا کنید، اما این بخش پرانرژی روز است.

دانه های قهوه ویتنامی

دانه های قهوه ویتنامی

قهوه خورهای غربی فرق طعم قهوه موجود در دانه عربیکا را با طعم مبهم آن که بیشتر به اروپا و آمریکا وارد می شود، می دانند. می‌توانید قهوه ترکیبی عربیکا را در ویتنام بدون زحمت پیدا کنید، اما یک دانه دیگر در ویتنام وجود دارد که می‌توانید امتحان کنید: دانه روبوستا.

روبوستا عنصر مخفی صحنه قهوه ویتنام است. بسیاری از افراد جوان محلی به دنبال قهوه به سبک غربی هستند تا چیزی متفاوت را امتحان کنند، اما این قهوه روبوستا است که فنجان ویتنامی ها را به عنوان چیزی خاص و متفاوت از نوشیدنی ای که در خانه عادت می خورید، مشخص می کند.

از نظر صادرات، دانه های روبوستا اغلب به مخلوط قهوه فوری تبدیل می شوند. طعم یک قهوه ویتنامی برای کسی که اولین بار آن را می چشد، خیلی قوی و خیلی تلخ است. مطمئناً  نوشیدنی ای قوی است و با 2.7 درصد کافئین، تقریباً دو برابر کافئین 1.5 درصد عربیکا است. تلخی هم در این قهوه وجود دارد، اما طعم بدی نیست و چیزی نیست که نتوان آن را با یک قاشق شکر برطرف کرد.

روبوستا در مقابل عربیکا شبیه شکلات تیره در مقابل شکلات شیری است. یکی ممکن است برای بیشتر ذائقه ها دلپذیرتر باشد، اما دیگری عمق طعم بیشتری دارد. البته، هیچ اشکالی ندارد که هر دو را دوست داشته باشیم. این روزها، بسیاری از کافه‌های سطح بالاتر نه تنها هر دو نوع، بلکه ترکیبی سفارشی از این دو را نیز ارائه می‌کنند. فرهنگ قهوه ویتنامی برای هر سلیقه ای نوشیدنی دارد!

تاریخ قهوه ویتنام

تاریخچه کوتاه قهوه در ویتنام

قهوه از چه زمانی به ویتنام آمد؟

قهوه توسط فرانسوی ها در قرن نوزدهم به ویتنام معرفی شد. راه اصلی تهیه قهوه در ویتنام، از طریق یک روش فرانسوی است. ترجیح شیر تغلیظ شده بر شیر معمولی یکی دیگر از میراث فرانسوی ها در قهوه ویتنام است. در قرن نوزدهم، حمل شیر در مسافت‌های طولانی بدون فاسد شدن بسیار سخت‌تر بود. شیر تغلیظ شده یک راه حل ساده بود و لذت بردن از طعم شیرین آن در بین مردم رایج بود.

قهوه در کجای ویتنام کشت می شود؟

بیشتر دانه‌های قهوه ویتنامی در ارتفاعات مرکزی، به‌ویژه در منطقه دالات رشد می‌کنند. در اینجا، آب و هوا با بسیاری از مناطق کشور متفاوت است، با توجه به اینکه بیشتر منطقه ها در ارتفاع بالایی قرار دارند. ترکیبی از کوه ها، آفتاب، باران و شرایط خوب خاک آن را برای هر دو نوع دانه روبوستا و عربیکا مناسب می کند.

سبک های اصلی قهوه ویتنامی

اگر شما به تازگی در ویتنام فرود آمده اید و در حال امتحان کردن ترکیب محلی قهوه هستید، از کجا باید شروع کنید؟ خوب است بدانید که قهوه ویتنامی در دو سبک اصلی، کاملا بر اساس جغرافیا عرضه می شود. به خاطر داشته باشید در هر کافه ای قهوه سرد سرو می شود (da) مگر اینکه آن را داغ (nong) بخواهید.

در حالی که لاته و کاپوچینو به سبک غربی در ویتنام در حال افزایش است، بهترین قهوه ویتنامی با یک روش خاص سرو می شود. این روش یک قهوه فیلتر شده به سبک فرانسوی است که برای تهیه قهوه قطره ای استفاده می شود. معمولا قهوه بدون شکر سرو می شود، مگر اینکه مشخص کنید، قهوه را با شکر سرو کنند. شکر باعث ایجاد یک ترکیب با طعم فوق‌العاده می‌شود، اما می‌تواند باعث شود یک نوشیدنی از کافئین و قند بالا  ضربان قلبتان را به اوج ببرد و تمام روز پایین نیاید.

قهوه Ca phe Hanoi

اگر قهوه Ca phe Hanoi را بخواهید تست کنید، قهوه خود را همانطور که مردم شمالی ترجیح می دهند بنوشید. این قهوه کوتاه با قوام غلیظ است که آماده بالا بردن سطح کافئین بدن شماست. معمولاً با چای سبز سرد سرو می شود و مانند یک نوشیدنی خوب میل می شود. برای بهترین نتیجه، کام خود را در بین جرعه‌ها با چای سبز تازه کنید.

قهوه Ca phe Saigon

قهوه Ca phe Saigon را حتما تجربه کنید البته فقط در جنوب ! این قهوه در لیوان بزرگ سرو می شود و حجم زیادی دارد. به یک لیوان لیموناد پر از یخ فکر کنید که با نی سرو می شود. به عقیده من هیچ یک از این ویژگی ها را مشخص نکنید و به سادگی هر آنچه که آن کافه در آن تخصص دارد دریافت کنید.

اگر در مرکز ویتنام هستید، اکثر کافه ها هر دو سبک نوشیدنی بالا را ارائه می دهند، اما سلیقه خود را دارند. اگر میل به شیرینی دارید، قهوه caphe sua را با یک سانتی متر شیر تغلیظ شده درخواست کنید. در ادامه آن را به هم بزنید و نوش جان کنید!

کشاورز ویتنامی

روش های منحصر به فرد تهیه قهوه ویتنامی 

لیست سبک های منحصر به فرد قهوه موجود در ویتنام طولانی تر از منو رستوران های چند ستاره است، اما چند روش تهیه ملی قهوه وجود دارد که هر بازدید کننده ای باید حتما به آنها توجه کند و حداقل یک بار امتحان کند.

قهوه تخم مرغ (Egg coffee)

این ترکیب عجیب ممکن است در ابتدا کمی دیوانه وار به نظر برسد، اما قهوه ای که با تخم مرغ زده شده و شیر تغلیظ شده سرو می شود لذت شیرینی است. به طور کلی طعم آن شبیه به کاسترد تخم مرغ یا موس خامه ای فوق العاده است.

قهوه نارگیل (Coconut coffee)

چند سبک مختلف قهوه نارگیل وجود دارد که می توانید امتحان کنید. بهترین نسخه، توده‌ای از خامه نارگیل است که با ظرافت در قهوه سیاه سرد قرار داده می‌شود، که البته به طرز معتدلی در آن ذوب می‌شود! وگان ها باید توجه داشته باشند که این نوشیدنی معمولا با یک قطره شیر تغلیظ شده نیز سرو می شود. اکثر مکان ها برای سرو بدون شیر مشکلی نخواهند داشت، یا حتی در صورت درخواست، جایگزین غیر لبنی را نیز ارائه می دهند.

قهوه اسموتی (Coffee smoothies)

اسموتی‌های قهوه می‌توانند اشکال مختلفی داشته باشند، اما احتمالاً ترکیبی از قهوه، ماست و میوه هستند . این اسموتی بسیار بهتر از آن چیزی که به نظر می‌رسد است و یک راه عالی برای تجربه طعم خوشایند و  مصرف کافئین به طور هم زمان است!

راهنمای خرید قهوه کنیا: انواع دانه‌ها، برندها، مناطق قهوه خیز، انواع طعم ها

قهوه کنیا یکی از بهترین قهوه های دنیاست. اما با وجود طیف متنوعی از دانه ها، مناطق قهوه خیز، و طعم‌های مختلف قهوه این کشور، دانستن اینکه از کجا شروع کنید دشوار است. در این مقاله با تاریخچه، جغرافیا و مناطق قهوه خیز، انواع دانه های قهوه و برندهای قهوه کنیا آشنا خواهید شد.

قهوه کنیایی در کنیا در شرق آفریقا کشت می شود. قهوه عربیکا آن یکی از بهترین قهوه های دنیاست. بیشتر دم‌نوش‌ها به دلیل داشتن طعمی متوسط تا کامل، طعم غنی و سطوح اسیدی بالاتر از حد متوسط شناخته می‌شوند. دانه ها قبل از پردازش مرطوب بر اساس درجه، اندازه و طبقه بندی تقسیم می شوند. اگر می‌خواهید بهترین قهوه کنیایی را در سبد خرید خود قرار دهید، ما شما را راهنمایی می کنیم. در زیر به ریشه آن می پردازیم و نحوه رشد، طبقه بندی و فرآوری آن را برای مصرف توضیح می دهیم. زمانی که مطالعه را تمام کردید، آماده خواهید بود که لیوان مورد علاقه خود را بردارید و این قهوه خوشمزه را امتحان کنید!

کشور کنیا

کشور کنیا

کشور کنیا به صورت رسمی جمهوری کنیا (به سواحلی: Jamhuri ya Kenya) کشوری است در شرق آفریقا. پایتخت آن نایروبی است و مومباسا، کیسومو و ناکورو شهرهای مهم آن می‌شوند. کنیا از شمال با اتیوپی و از شمال غربی با سودان جنوبی و از غرب با اوگاندا و از جنوب غربی و جنوب با تانزانیا همسایه است. کنیا همچنین از جنوب و جنوب غربی به جنوب هند پیوند می‌خورد. کشور کنیا به هشت استان تقسیم شده است که هر کدام توسط یک اداره می‌شود. این استان‌ها به ۷۱ منطقه، ۲۶۲ بخش و ۱۰۸۸ منطقه تقسیم‌بندی شده‌اند. دولت بر کارگزاری‌ها نظارت می‌کند. جمعیت این کشور ۵۳۷۷۱۰۰۰ نفر است.

هشتاد و پنج و نیم درصد مردم کنیا مسیحی و ۱۱ درصد مسلمان هستند. زبان‌های رسمی آنها زبان سواحلی و انگلیسی است. امور سیاسی کیا در سیاست نظام ریاستی قرار دارد که رئیس جمهور هم رهبر کشور و هم دولت است. قوهٔ مجریه در اختیار دولت است. قانونگذاری میان دولت و مجلس ملی کنیا تقسیم شده است. قوه قضائیه مستقل از مجریه و قانونگذاری است. پس از مستقل شدن، کیا ثبات سیاسی خود را در برابر تغییرات سیاسی بحران‌های همسایه حفظ کرده است. با روی کار آمدن دموکراسی کنیایی‌ها از آزادی، بیشتر شدند. این کشور با تانزانیا (۷۷۵ کیلومتر)، اوگاندا (۸۱۴ کیلومتر)، سودان جنوبی (۳۱۷ کیلومتر)، آتیوپی (۸۶۷ کیلومتر) و سومالی (۶۸۴ کیلومتر) مرز مشترک دارد.

کشاورز قهوه کنیا

تاریخچه قهوه کنیا

قهوه برای اولین بار در سال 1893 پس از میسیونرها وارد کنیا شد که قهوه بوربن برزیل را با خود آوردند. بعد از گذشت هفت سال قهوه در این کشور رشد کرد و حتی پس از رشد آن و صادرات آن عمدتاً توسط مستعمرات بریتانیا کنترل شد. در واقع، در آن روزها کنیا به عنوان تحت الحمایه آفریقای شرقی شناخته می شد و قهوه فقط مجاز بود در مناطق خاصی به نفع مستعمره نشینان بریتانیا کشت شود. نام این کشور تا دهه 1920 تغییر نکرد. علاوه بر این، کشت قهوه توسط شهروندان واقعی کنیا تا زمان قیام مائو که بین دهه‌های 50 و 60 رخ داد، مجاز نبود.

در آن زمان قهوه در کنیا فراتر از کنترل واقعی از تعدادی نهادهای نظارتی مختلف نیز عبور می کرد از جمله:

  • CB (Coffee Board), 1933: این اولین نهاد نظارتی محکمی بود که توسط استعمارگران برای نظارت بر مجوزها و بازرسی های بازاریابی و فروش ایجاد شد.
  • CMB (Coffee Marketing Board), 1947: در درجه اول برای بازاریابی تولیدقهوه کنیا طراحی شده است.
  • CBK (Coffee Board of Kenya), 1971: نقش CBK در سال 2001 با قانون قهوه تثبیت شد. آنها کنترل سیاست های مربوط به همه چیز از صدور مجوز گرفته تا تولید و فروش را در دست داشتند.

امروزه در کنیا، قهوه قبل از فروش در حراجی ها بیشتر توسط شرکت های کوچک و تعاونی ها کشت می شود. در حال حاضر، 70 درصد از تولید قهوه توسط این شرکت‌ها و تعاونی‌های کوچک انجام می‌شود. با وجود عملیات های کوچک، امروزه کنیا به عنوان شانزدهمین تولیدکننده بزرگ قهوه در جهان است.

مناطق کشت قهوه کنیا

جغرافیا و رشد قهوه کنیا

قهوه کنیایی در خاک های آتشفشانی در ارتفاعات بین نایروبی و کوه کنیا رشد می کند. خاک آن عمیق و حاصلخیز است که به دلیل ویژگی های اسیدی قهوه آنها است. علاوه بر این، قهوه کنیا از آب و هوایی بهره می برد که مقدار زیادی باران دریافت می کند نه خیلی گرم است و نه خیلی سرد. این شرایط تقریباً برای رشد گیاهان قهوه عالی است و تا حد زیادی به دلیل کیفیت دم کردن آنها است.

4 منطقه کشت قهوه کنیا

چهار منطقه اصلی در کنیا وجود دارد که قهوه تولید می کنند، از جمله:

  1. منطقه شرقی: شامل دانه های برداشت شده امبو، ماچاکوس، تاراکا، ماکونی و برخی از قسمت های بالای مرو مرکزی است.
  2. منطقه غربی: شامل دانه های برداشت شده از Bungoma، Mt Elgon، Kakamega، Vihiga است.
  3. منطقه ساحلی: تایتا تاوتا تا حد زیادی منطقه ساحلی در نظر گرفته می شود.
  4. منطقه مرکزی: شاید قلب تولید قهوه باشد و شامل دانه های برداشت شده از منطقه کوه کنیا است.

طعم قهوه کنیا

5 نوع دانه قهوه کنیایی

پنج نوع اصلی از دانه های قهوه کنیایی وجود دارد که بر اساس مشخصات طعم و کیفیت تقسیم می شوند.

از نظر فنی، هر یک از این گونه ها تحت عنوان قهوه عربیکا قرار می گیرند. به این معنی که هر یک از واریته‌هایی که می‌توان به آن‌ها تقسیم کرد باید دارای ویژگی‌هایی مانند طعم شیرین‌تر، فرم نرم‌تر و اسیدیته بالاتر باشد.

  1. SL 28: نام این دانه ها از شرکت Scott Labs گرفته شده است. آنها به دلیل طعم باکیفیت و توانایی زنده ماندن در خشکسالی به عنوان برخی از بهترین های موجود شناخته می شوند. با این حال، این دانه می تواند مستعد ابتلا به بیماری های قارچی باشد و کشت آنها را دشوارتر کند.
  2. SL 34: یکی دیگر از باکیفیت ترین دانه ها، SL 34 برای تهیه یک فنجان قهوه خوشمزه شناخته شده است، اما همچنان در طول کشت مستعد ابتلا به بیماری های قارچی است.
  3. K7: در حالی که دانه های SL 28 و SL 34 در ارتفاعات بالا رشد می کنند، دانه های K7 در ارتفاعات پایین تر رشد می کنند. این دانه ها به نظر نمی رسد که کیفیت خود را با SL داشته باشند، اما در برابر بیماری ها بسیار مقاوم تر هستند.
  4. Ruiru 11: دانه‌های Ruiru 11 که در ارتفاعات پایین‌تر رشد می‌کنند شبیه دانه‌های K7 هستند زیرا کیفیت بالایی ندارند اما نسبتاً در برابر بیماری مقاوم هستند.
  5. Batian: این نوع دانه در واقع توسط بنیاد تحقیقات قهوه در کنیا اعلام شد. به دلیل سرعت بلوغ و توانایی آن در مقاومت در برابر زنگ زدگی و بیماری، کشت آسان تر است.

انواع قهوه در کنیا

در اینجا یک نمای کلی زیبا از انواع قهوه در کنیا، توسط بویس هریس، یک کشاورز قهوه کنیایی آورده شده است. او انواع فوق را همراه با انواع ارثیه فرنچ میشن مورد بحث قرار می دهد که توسط مبلغان فرانسوی در نایروبی در اواخر دهه 1800 ایجاد شد.

پردازش قهوه کنیا

درجه بندی های قهوه کنیا

کشور کنیا خانه 8 گرید مختلف قهوه است. دانه ها بر اساس اندازه طبقه بندی می شوند که بزرگترین آنها کنیا E (فیل) است. سپس دانه ها را قبل از برشته شدن دسته بندی می کنند تا یکنواخت تر پخته شوند.

توجه به این نکته مهم است که چندین درجه مختلف دانه را می توان از یک گیاه برداشت کرد. اگرچه دانه های بزرگتر بیشتر مورد توجه قرار می گیرند، همه آنها بسته به مکان و نحوه رشد می توانند از نظر کیفیت متفاوت باشند.

گریدهای قهوه کنیا عبارتند از:

  1. Kenya E (Elephant)
  2. Kenya PB (Peabody)  
  3. Kenya AA
  4. Kena AB
  5. Kenya C`
  6. Kenya TT
  7. Kenya T
  8. Kenya MH/ML

نحوه فرآوری دانه های قهوه کنیا

به طور کلی برای تهیه دانه های قهوه کنیایی از فرآوری مرطوب استفاده می شود. فرآوری مرطوب با برداشتن میوه از دانه و سپس تخمیر دانه در آب به مدت 12 ساعت یا بیشتر انجام می شود تا میوه ها/پالپ باقیمانده از بین برود. پس از این، دانه ها شسته شده و سپس به مدت چند روز در آفتاب خشک می شوند. فرآوری مرطوب باعث می شود دانه ها خیلی خشک نشوند در عین حال هیچ طعمی را قربانی نمی کند. حتی ممکن است در این که چرا قهوه کنیا چنین سطوح بالایی از اسیدیته را حفظ می کند، نقش داشته باشد، هرچند که هنوز هم عمدتاً به دلیل خاک است.

قهوه کنیایی چه طعمی دارد؟

قهوه کنیا با ترکیبی از نت های طعمی پیچیده، متوسط تا پر است. قهوه کنیایی به دلیل خاکی که در آن رشد می‌کند، حاوی نت‌هایی از طعم‌های میوه‌ای با مشخصات شیرین و اسیدی است که برخی آن را به شربت تشبیه کرده‌اند.

برندهای قهوه کنیا

سه برند مشهور قهوه کنیا

امروزه هیچ کمبودی در دانه های قهوه عالی کنیا وجود ندارد. بسته به ترجیحات خود می توانید آنها را آسیاب شده یا به صورت دانه کامل خریداری کنید. 

  1. Volcanica Kenya Whole Coffee Beans: به دلایلی اینها را در بالای شمارش معکوس مختلف برای بهترین قهوه کنیایی خواهید یافت. این دانه های AA که به صورت دانه های کامل فروخته می شوند، قهوه ای قوی با سطوح اسیدی بالا برای شما فراهم می کنند.
  2. Screen 18 Kenyan AA Single Origin Premium Crafted Coffee: اینها نیز دانه های درجه AA هستند که به طور کامل بسته بندی شده و آماده استفاده هستند. آنها یک بو داده متوسط / تیره و طعم اسیدی را ارائه می دهند که شامل میوه و انواع گیلاس ها می شود.
  3. Henry’s House of Coffee: Kenya Beans: اگر برای کسانی که قهوه‌شان را سبک می‌پسندند، یک رست روشن ارائه نمی‌کردیم. این دانه ها به طور کامل همراه با شکلات و بادام زمینی هستند تا طعم دلچسب آنها را تکمیل کنند.

کدام قهوه کنیایی را امتحان خواهید کرد؟

قهوه کنیا برای افرادی که بدنه متوسط و طعم میوه ای اسیدی را دوست دارند، عالی است. آب و هوایی که در آن رشد می کند همراه با فرآیند مرطوب تهیه آن، برخی از منحصر به فردترین و خوشمزه ترین فنجان های قهوه در جهان را تولید می کند. با گزینه های بسیار زیاد در مورد قهوه کنیا، تنها سوالی که باقی می ماند این است که کدام یک را اول امتحان خواهید کرد؟