شاید تعجب کنید که گونه های بی شماری از توتون پیپ وجود دارد. علاوه بر این، راههای زیادی وجود دارد که میتوان آنها را مخلوط کرد و توتون پیپ دیگری تولید کرد! تنوع غنی توتون پیپ می تواند هم برای علاقه مندان و هم برای مبتدیان بسیار زیاد باشد. علاوه بر این، یافتن تمام اطلاعات مورد نیاز در یک مکان ممکن است دشوار باشد. بنابراین، این راهنما در مورد انواع توتون پیپ و همچنین روش هایی که می توان آنها را مخلوط کردمی تواند برای تمام دوست داران پیپ جذاب و مفید باشد.
قبل از بررسی ترکیب های مختلف توتون در بازار، با ارائه یک نمای کلی از انواع مختلف آن شروع می کنیم. این به شما بینشی در مورد انواع مختلف توتون می دهد. با یادگیری ویژگی های منحصر به فرد آنها، متوجه خواهید شد که آنها چگونه به تجربه کلی کمک می کنند. اگرچه انواع توتون پیپ بسیار گسترده است، هفت مورد زیر شناخته شده ترین و رایج ترین آنها هستند:
توتون برلی که در درجه اول برای سیگار ساخته شده است، به شدت در ترکیب توتون پیپ نیز استفاده می شود. برلی یک توتون سبک که با هوا خشک شده است و بیشتر در کنتاکی تولید می شود. از آنجایی که بورلی قند کمی دارد و نیکوتین بالایی دارد، اغلب به عنوان توتونی پایه برای مخلوطها استفاده میشود، زیرا احتراق آرام و خنک آن دود غلیظی تولید میکند. افزودن انواع تیره برلی به یک ترکیب، قوام و ادویه بیشتر و همچنین نیکوتین بیشتری به آن می دهد.
در همین حال، وایت برلی به دلیل جذب آسان طعم دهنده ها معروف است. بنابراین، یک نوع محبوب توتون برای ساخت مخلوط های معطر است.
توتون کاوندیش از نظر فنی به فرآیندهای ساخت و برش توتون اشاره دارد. با این حال، اغلب به اشتباه به عنوان یک نوع توتون یا نوعی ترکیب طعمدار تلقی میشود. این نوع توتون نتیجه اضافه کردن طعم با بخارپز کردن توتونهای کنتاکی، ویرجینیا یا برلی است. برگ ها را از قبل در قالب کیک آجری شکل به ضخامت چند اینچ فشار می دهند تا اطمینان حاصل شود که طعم ها کاملاً جذب می شوند. قبل از اینکه توتون در فرآیند مالش تکه تکه شود و از هم جدا شود، این بسته فشرده ممکن است در چند روز یا چند هفته تحت فشار نگهداری شود. برخی از محبوب ترین طعم های کاوندیش شامل گیلاس، شکلات، رام و وانیل است.
این فرآیند مدرن که توسط سر توماس کاوندیش در سال 1585 با فرو بردن توتون در شکر کشف شد، به دلیل تولید طعمهای بسیار کاملتر از مخلوطهای توتونی معطر معمولی شناخته شده است.
انواع توتونهای مشابه برلی، کنتاکی دارک فرید، همانطور که از نام آن پیداست، تحت یک فرآیند پخت خاص قرار میگیرند. اگرچه امروزه به نفع لاذقیه یا سایر انواع چاشنی، کمتر رایج است، اما بیشتر توتونهای کشت شده در ایالات متحده قبل از جنگ داخلی با برگهای تیره آتش گرفته بودند. نتیجه فراوری روی آتش، توتونی تیره با طعم دودی متمایز است که اثر نیکوتین قوی ایجاد می کند. به این ترتیب، Dark Fired Kentucky به دلیل مشخصات کلی طعم تند و خاکی، گاهی اوقات به عنوان یک جایگزین تا حدودی روستایی برای لاذقیه تلقی می شود.
در نتیجه، اغلب با توتون ویرجینیا جوان و شیرین برای یک طعم کلی متعادل ترکیب می شود.
مانند کاوندیش، توتون لاذقیه نیز در واقع یک فرآیند پخت توتون است. اگرچه در ابتدا از سوریه می آمد، اما امروزه بیشتر در قبرس با پخت دسته های توتون روی آتش چوب کاج یا بلوط تولید می شود. توتون ترکی اسمیرنا، که به نام ازمیر نیز شناخته میشود، معمولاً برای تهیه لاذقیه استفاده میشود، در حالی که در روش سنتی سوریه از انواع بومی استفاده میشود. توتونی سیاه و دودی، که دود غلیظی با طعم تند فلفلی تولید می کند. در نتیجه، اغلب به عنوان چاشنی برای مخلوط کردن برای متعادل کردن سوختگی انواع توتون ویرجینیا استفاده می شود.
یک فرآیند پخت قدیمی که توسط بومیان آمریکایی Choctaw به استعمارگر فرانسوی، پیر چنت، Perique آموزش داده شده است، هنوز هم تنها در پریش سنت جیمز، لوئیزیانا تولید می شود. این نه تنها به خاطر میراث توتون است، بلکه به دلیل خاک باتلاقی منحصر به فرد مگنولیا است که طعم متمایز آن را تولید می کند.
علاوه بر این، Perique فقط یک فرآیند پخت نیست، بلکه یک نوع خاص از توتون است که گاهی اوقات به عنوان Red Burley نیز شناخته می شود. برای تولید Perique، توتون برداشت شده خشک می شود و سپس در طی یک سال در بشکه های نوشیدنی تحت فشار زیاد قرار می گیرد. در طی این فرآیند پخت، توتون در آب و روغن های تولید شده تحت فشار تخمیر می شود. سپس توتون هر 90 روز یکبار برگردانده و بسته بندی می شود تا تخمیر یکنواخت تضمین شود.
با این حال، Red Burley به دلیل آب و هوای ناپایدار منطقه بسیار شکننده است. از آنجایی که توسط کشاورزان بسیار کمی تولید می شد، Perique تقریباً در معرض خطر انقراض قرار گرفت. بنابراین، یک گونه جایگزین نیز وجود دارد که به نام Acadian Perique شناخته می شود، که در اطراف هر دو رودخانه Red و Kentucky Green River Burley کشت شده است. Acadian Perique با پخت این دو توتون به طور جداگانه و سپس مخلوط کردن آنها با یکدیگر به منظور اطمینان از تولید پایدار، تولید می شود.
نتیجه یک توتون آرام سوز و مرطوب است که ظاهری تقریباً سیاه دارد. پریک دود اسیدی غلیظ و خنک با نت های فلفلی انجیر و ملاس تولید می کند. به این ترتیب، اغلب به عنوان یک چاشنی تند در ترکیبات ویرجینیا استفاده می شود، که همچنین گز گرفتگی زبان را کاهش می دهد.
هنوز بحث های زیادی در مورد ریشه نام توتون وجود دارد. همانطور که توسط مهاجران آکادی پذیرفته شد، به طور گسترده اعتقاد بر این است که توتون نوعی از کلمه Cajun برای "prick" است. با این حال، همچنین گفته می شود که "پریک" در ابتدا نام مستعار پیر چنت بوده است.
توتونهای ویرجینیا و برلی دارای سطوح بسیار متفاوتی از شکر و روغن هستند. در این میان توتون شرقی به دلیل ترکیب متعادلش شناخته شده است. گونه های توتون شرقی که از گیاهان برگ کوچک برداشت می شوند، اغلب تحت نور مستقیم خورشید خشک می شوند. همانطور که از نام آن پیداست، توتون شرقی بومی منطقه مدیترانه بین یونان، ترکیه و بلغارستان است. در واقع، توتون شرقی اغلب اصطلاحی است که برای تعداد زیادی از انواع مختلف استفاده می شود.
در زیر مجموعه ای از گونه های یونانی که اغلب به عنوان توتون شرقی شناخته می شوند آورده شده است:
در اینجا چند نوع توتونی شرقی شناخته شده که بومی ترکیه هستند آورده شده است:
اینها چند نوع توتونی شرقی شناخته شده هستند که بومی یونان یا ترکیه نیستند:
تفاوت بین توتونی شرقی و ترکی چیست؟
جالب توجه است که توتون توسط اسپانیایی ها از قاره آمریکا به امپراتوری عثمانی معرفی شد. به این ترتیب، هیچ یک از گونه های فوق واقعاً بومی کشورهای خود نیستند. به طور مشابه، نامهای ترکی و شرقی به دلیل میراث مشترک عثمانیها اغلب به جای یکدیگر استفاده میشوند. امروزه، بسیاری از انواعی که عمدتاً «بومی» یک کشور بودند، در سراسر منطقه رشد میکنند. علاوه بر این، توتونهای خاص ذکر شده در بالا به سختی به طور جداگانه یافت می شوند، اما معمولاً توسط تولید کنندگان با هم مخلوط می شوند.
با توجه به گونه های مختلفی که به عنوان توتون ترکی و شرقی از آنها یاد می شود، طعم آنها می تواند بسیار متفاوت باشد. توتونهای ترکی و شرقی ممکن است خاکی و تند یا حتی طعم گل و علف داشته باشند. توتون ترکی و شرقی اغلب در کنار لاذقیه به ترکیبات اضافه می شود تا تجربه ای جسورانه از پیپ کشیدن را ارائه دهد. با این حال، آنها همچنین ممکن است در ترکیب با توتون ویرجینیا و پریک نیز استفاده شوند.
ویرجینیا یک نوع توتون محبوب است که برای تولید سیگار نیز استفاده می شود. به طور مشابه، ویرجینیا اغلب به عنوان توتونی پایه برای هماهنگ کردن مخلوط ها استفاده می شود. با این حال، این یکی از معدود گونه های توتون است که می توان مستقیم دود کرد. ویرجینیا سرشار از شکر و کم روغن است و به طور کلی بسیار شیرین است. با این حال، به طور طبیعی یک دود رقیق تولید می کند و می تواند بسیار داغ شود، به همین دلیل است که ویرجینیا اغلب با توتونهای دیگر مخلوط می شود. با این وجود، این محتوای قند بالا به این معنی است که ویرجینیا زمانی که در یک ظرف در بسته تخمیر می شود، به خوبی پیر می شود.
بنابراین، انواع مختلفی وجود دارد که با رنگ به آنها اشاره می شود. در حالی که سایر عوامل ممکن است در بازی نقش داشته باشند، رنگ های متمایز آنها معمولاً محصول فرآیند پخت و بلوغ آنها است. به عنوان مثال، ویرجینیا جوان کاملاً روشن با طعم معطر است، اما کشیدن بیش از حد ممکن است باعث آسیب شدید زبان شود. در همین حال، ویرجینیا بالغ از نظر ظاهری کاملاً تیره خواهد بود و نت های میوه ای را تولید می کند.
اکنون که در مورد انواع مختلف توتون یاد گرفتید، راه های مختلفی را که ممکن است آنها را مخلوط کنند بررسی خواهیم کرد. با این حال، هیچ دستورالعملی در مورد نسبت گونه های توتون که باید برای ایجاد یک ترکیب استفاده شود، وجود ندارد. علاوه بر این، هیچ تعریف رسمی از آنچه هر ترکیب را تشکیل می دهد وجود ندارد. به این ترتیب، اختلاف نظرها و بحث های زیادی در این زمینه وجود دارد. در نتیجه، ما فقط میتوانیم بر اجماع عمومی جامعه پیپ کش ها و همچنین نمونههای تاریخی قابل توجهی از مخلوطهای خاص استوار باشیم.
بنابراین، توجه به این نکته مهم است که نامهای زیر از ترکیب توتون در صنعت ، استاندارد نشده است:
تعریف آنچه از مخلوط توتون آمریکایی ترا تشکیل می دهد چالش برانگیز است زیرا تعریف آن بسیار مبهم است. در واقع، حتی در میان جامعه پیپ کش ها در مورد اینکه چه چیزی یک ترکیب آمریکایی را تشکیل می دهد، اجماع عمومی کمی وجود دارد.
با این وجود، اکثر پیپ کش ها موافق هستند که یک ترکیب آمریکایی عمدتاً از پایه توتون برلی تشکیل شده است. از آنجایی که ویرجینیا اغلب در ترکیبات دیگر وجود دارد، برلی اساساً آمریکایی است. با این وجود، ترکیبات آمریکایی ممکن است شامل برخی توتونهای ویرجینیا و همچنین گونه های دیگر تولید شده در ایالات متحده مانند کنتاکی تیره سوخته و پریک باشد.
با وجود اینکه در زیر ترکیبات ذکر شده است، اما معطر و غیر معطر بودن در بازار توتون پیپ مهمترین عامل تفاوت هستند. با این وجود، تفاوت بین این دو اغلب به طرز شگفت آوری کم است. توتونهای معطر اغلب به عنوان مخلوط های طعم دار شناخته می شوند. در نتیجه، آنها اغلب با دو روش تهویه به نام های پوششی و طعم دهنده همراه هستند. با این حال، بسیاری از توتونهای امروزی تا حدی زمانی که به عنوان توتون در شکل طبیعی آن فرآوری میشوند، به ندرت دود مطبوع ایجاد میکنند.
در طی این فرآیند، توتون در سس طعم دهنده هایی مانند شکر، ملاس، نوشیدنی های الکلی و شیرین بیان خیس می شود. پس از جذب سس، توتون در سیلندرهای بزرگ بسته بندی می شود. طعم های به دست آمده به هنگام خشک شدن توتون عمیقاً به توتون منتقل می شود.
در همین حال، طعمدهندهی بالا تحت یک کاربرد سبک قرار میگیرد که قبل از بستهبندی روی یک ترکیب نهایی اسپری میشود. از آنجایی که این فرآیند بسیار سطحی تر است، تأثیر کمی بر رطوبت توتون دارد در حالی که فقط طعمی جزئی را ارائه می دهد.
به طور کلی، توتون معطر از ترکیباتی تشکیل میشود که فرآیند پوشش بسیار فشردهتری را برای ایجاد طعم بیشتر انجام دادهاند. گاهی اوقات ممکن است طعم زیادی نیز داشته باشند، اما این اجباری نیست.
امروزه، ما معمولاً مخلوطهای بالکان را به عنوان پایه توتون شرقی و لاذقیه میشناسیم که تنها مقدار کمی ویرجینیا برای متعادل کردن ترکیب آن استفاده میشود. با این حال، تصور می شود که این اصطلاح از ترکیب اصلی بالکان House of Sobranie گرفته شده است. اگرچه نسخه اصلی دیگر در حال تولید نیست، اما از آن زمان تاکنون بارها منتشر شده است. برخلاف توضیحات بالا، ترکیب اصلی در واقع از مقدار قابل توجهی توتون ویرجینیا تشکیل شده بود. با این وجود، این اصطلاح بیشتر از محصول اصلی عمر کرده است و اکنون به ترکیبات با مقدار کم ویرجینیا و مقادیر زیاد توتون شرقی و لاذقیه اشاره دارد.
جالب توجه است که ترکیبات توتون پیپ انگلیسی نیز در طول تاریخ خود تغییرات معنایی زیادی را تجربه کرده است. برای چندین دهه، توتون بریتانیا به قوانین خلوص توتون بریتانیا، که فقط توتون خالص بود و مواد افزودنی را غیرقانونی می دانست، پایبند بود. بنابراین، مخلوطهای انگلیسی اولیه که توسط Dunhill’s London Mixture در سال 1928 ساخته می شد، نسبتهای قابل توجهی از لاذقیه را برای تهیه توتونی کامل نشان میدهد. با این حال، انگلیسی ها شروع به استفاده کم تر از توتون لاذقیه و پریک به عنوان چاشنی کردند تا بازار در حال تحول را تامین کنند. اگرچه این قانون در سال 1986 لغو شد، اما توتون های مخلوط انگلیسی معاصر همچنان با پایه ویرجینیا که با توتون لاذقیه متعادل شده است و گاهی اوقات توتون شرقی نیز مرتبط است، ساخته می شوند.
همانطور که از نام آن پیداست، چنین ترکیبات توتون پیپ اغلب از چندین نوع توتون ترکی و شرقی تشکیل شده است. در بسیاری از موارد، آنها اغلب لاذقیه را به عنوان چاشنی اصلی معرفی می کنند. همانطور که ممکن است در بالا دیده باشید، بسیاری از مخلوط ها از تعدادی توتون شرقی تشکیل شده اند. به این ترتیب، مخلوط های شرقی تمایل به داشتن نسبت قابل توجهی بالاتر از توتون بومی خود را دارند. اگرچه ترکیبات مستقیم شرقی نادر هستند، اما وجود دارند. با این وجود، بیشتر آنها از بخشی از ویرجینیا برای بهبود احتراق و تعادل طعم ها استفاده می کنند.
مخلوط های اسکاتلندی شبیه مخلوط های انگلیسی هستند زیرا عمدتاً از ویرجینیا استفاده می کنند. با این حال، آنها به طور قابل توجهی کمتر از لاذقیه استفاده می کنند و به طور بالقوه هیچ توتون شرقی ندارند. در همین حال، مخلوط توتون پیپ اسکاتلندی نیز ممکن است حاوی نسبت بیشتری از توتون کاوندیش باشد یا ممکن است کمی معطر باشد. با توجه به ارتباط اسکاتلند با نوشیدنی محلی خود، این احتمال وجود دارد که این طعم دهنده برای فرآیندهای کاوندیش یا کنسرو کردن باشد.
با این حال، برخی از علاقه مندان در میان جامعه پیپ کش ها وجود دارند که استدلال می کنند که مخلوط های اسکاتلندی یک ترکیب توتون واقعی نیستند. با توجه به اینکه ترکیبات اسکاتلندی اساساً مخلوط های معطر انگلیسی هستند، اصالت آنها یک منطقه خاکستری است. با این وجود، دیگران بر این باورند که مخلوطهای اسکاتلندی دارای ویژگی متمایزی هستند و به راحتی میتوان آنها را بهعنوان خانواده مخلوطهای خود تعریف کرد.
پیپ ها دارای طیف گسترده ای از اشکال و اندازه هستند. از اشکال کلاسیک انگلیسی، تا شکلهای دانمارکی . وقتی می خواهیدیک پیپ انتخاب کنید، این امر می تواند به یک جنگ با فروشنده تبدیل شود. بنابراین بسیاری از نام های پیپ، که اغلب ذهنی هستند، باعث تقویت رابطه بین سازندگان و پیپ کش ها می شوند.
در این مقاله ما بر روی شکلهای سنتی انگلیسی تمرکز خواهیم کرد، زیرا اینها رایجترین شکلهای پیپ هستند که در سراسر جهان استفاده میشوند.
بسیاری از پیپ سازان و پیپ کش ها در مورد نام برخی از پیپ ها اختلاف نظر دارند، این پیپ ها معمولاً شامل شکل های بولداگ و رودزیا هستند. در این مقاله از همان نام هایی استفاده می کنم که دانهیل و بسیاری از سازندگان بریتانیایی برای پیپ استفاده می کنند.
پیپ بیلیارد (BILLIARD)
بیلیارد رایج ترین شکل پیپ مستقیم است. بیلیارد دارای ساقه مستقیم و محفظه مستقیم است که در زاویه 90 درجه تنظیم شده است. طول ساقه معمولاً به اندازه ارتفاع محفظه است. تقریباً هر پیپ سازی بیلیارد مخصوص به خود را دارد و بسیاری از اشکال دیگر مشتق از این فرم هستند.
پیپ اپل (APPLE)
شکل رایج دیگر برای پیپ های مستقیم فرم اپل است. با یک محفظه گرد تر مانند سیب، اما شکلی بسیار شبیه به بیلیارد، ساقه دوباره همان ارتفاع محفظه را دارد و قسمت فیلتر اغلب مخروطی است.
پیپ بنت (BILLIARD)
پیپ های بنت بر اساس شدت خمش طبقه بندی می شوند. 1/4 خم، 1/2 خم و غیره. خم شدن در ساقه یا فیلتر باعث می شود پیپ راحت تر آویزان شود و بدون دست کشیده شود. یک اشکال جزئی در این طرح این است که رطوبت (بزاق) می تواند از ساقه به سمت پایه محفظه برود. سیستم پترسون و سایر نوآوریها در طول سالها تلاش کرده و موفق شدهاند بر این مشکل غلبه کنند (تغییرات بیشتر شکل خم در انتهای این صفحه).
پیپ بولداگ (BULLDOG)
شکل بولداگ با ساقه مربع و لبه مخروطی به کاسه مشخص می شود. پیپ های بولداگ نیز در انواع خمیده و منحنی عرضه می شوند (نباید با اشکال رودزیا اشتباه شود).
پیپ دوبلین (DUBLIN)
بسیار نزدیک به بیلیارد، اما با یک کاسه مخروطی (در لبه پهن تر). کاسه نیز کمی از ساقه کج شده است. در این طرح ساقه صاف می ماند (دوبلین های منحنی به نام زولو شناخته می شوند)
پیپ پت (POT)
تغییر دیگری در بیلیارد کلاسیک، استفاده از یک کاسه کوتاه تر و اغلب پهن تر. شکل کاسه اجازه می دهد تا دود کوتاه تری داشته باشید، اگر زمانی برای کشیدن یک سر پیپ کامل 30/45 دقیقه ندارید، ایده آل است.
پیپ پرنس (PRINCE)
این شکل زیبا که به افتخار شاهزاده سابق ولز (پادشاه ادوارد هفتم) نامگذاری شده است، از دهانی بلندتر و باریک تر، با کاسه ای کوتاه و چمباتمه زده و انحنای کمی برخوردار است. نتیجه یک پیپ سبک و متعادل است.
پیپ بنت رودیژن (BENT RHODESIAN)
در مقایسه با Bulldog Shape a Rhodesian دارای یک ساقه گرد و اغلب یک لبه گرد مخروطی کوتاهتر است. Bent Rhodesian دارای یک ساقه یا دهنی نیمه خم شده است که هنگام استفاده از فری هند دود متعادلی ایجاد می کند.
پیپ کانادایی (CANADIAN)
مانند سری لیورپول، یک پیپ کانادایی دارای ساقه بیضی شکل بلندتر با دهانه ای کوتاه و مخروطی است. این پیپهای اغلب 6 اینچی (تقریبا 15 سانتی) دود خنکی ارائه میدهند و بیشتر برای کسانی مناسب هستند که دوست دارند هنگام کشیدن پیپ ، آن را نگه دارند.
پیپ لیورپول (LIVERPOOL)
این پیپ بلند با داشتن ساقه گرد با پیپ طرح کانادایی فوق متفاوت است. لیورپول اغلب شبیه بیلیارد با ساقه بلندتر است. این پیپ ها به اندازه بیلیارد یا حتی Lovat محبوب نیستند. پیپ کشهای لیورپول (و کانادایی) اغلب قد بلندی دارند و پیپهای دیگر برایشان کوچک به نظر میرسند.
پیپ لاوت (LOVAT)
پیپ Lovat یکی دیگر از اعضای سری بیلیارد است که نسبت کلی آن تقریباً یکسان است و با شکل لیورپول پیوند نزدیکی دارد. Lovat دارای ساقه کمی بلندتر از بیلیارد است و از یک دهانه کوچک استفاده می کند.
پیپ چیمنی (CHIMNEY)
یک پیپ دیگر به شکل کلاسیک بیلیارد، با کاسه ای بلندتر و اغلب نازک تر. با یک کاسه باریک، دود خنکتر است و برای تکههای گلد ویرجینیا بسیار مناسب است. توتون پیپ کندتر می سوزد و به راحتی می توان یک خاکستر خوب ایجاد کرد و توتون را صاف و خنک تر نگه می داشت.
پیپ استریت رودیژن (STRAIGHT RHODESIAN)
رودزیان مانند همتای خمیده خود با بولداگ متفاوت است. ساقه آن در مقایسه با ساقه مربعی موجود در بولداگ گرد است. قسمت بالای کاسه نیز با لبه های گردتر و مخروطی کوچکتر متفاوت است.
پیپ پوکر (POKER)
شکلی که همیشه طرفداران خود را دارد، شکل اولیه و تقریباً مهندسی شده آن برای بسیاری جذاب است. شکل پوکر دو استوانه با زاویه 90 درجه نسبت به یکدیگر است که طرف کاسه بزرگتر و طرف ساقه نازکتر است. این شکل اکنون توسط بسیاری از سازندگان آمریکایی پیپ ساخته شده است، برخی از آنها به این نوع پیپ معروف هستند.
پیپ چری وود (CHERRYWOOD)
نباید با وود اشتباه گرفته شود، Cherrywood بر اساس پوکر ساخته شده است. با پایه زاویه دار و منحنی در ساقه، چوب گیلاس بسیار متعادل تر است و برای پیپ کشیدن بدون دست مناسب است.
پیپ زولو (ZULU)
زولو کمی بیشتر از یک دوبلین انحنا دارد، کاسه کمی بیشتر زاویه دارد، در حالی که به زیبایی در دهانه منحنی قرار گرفته است. یک پیپ متعادل که می توان آن را بدون دست یا مانند پیپ مستقیم دود کرد.
پیپ پنل بیلیارد (PANEL BILLIARD)
یک تغییر دیگر در بیلیارد، این بار از سمت کاسه. رایج ترین پنل بیلیارد دارای 4 ضلع مستقیم است، اما اشکال شش ضلعی و سایر اشکال آن نیز وجود دارد، اما به ندرت در تولید معمولی دیده می شود. برخی از صنعتگران برای تولید قطعات دیدنی، نقش هایی را درون پنل ها حک می کنند.
پیپ HUNGARIAN & OOM PAU
در اصل این پیپهای کاملا خمیده اپل (مجارستانی) یا بیلیارد (اوم پل) هستند. یک پیپ غیر معمول در تولید معمولی و شکل بسیار چالش برانگیزی برای ساخت (بسیاری از تولیدکنندگان پیپ اینها را نمیسازند یا نمیتوانند بسازند). بهترین شکل برای پیپ کشیدن بدون دست، البته کمی تلاش بیشتر برای به دست آوردن نتیجه خوب لازم است (زوایای آن بسیار تنگ است).
پیپ دیپلمات (DIPLOMAT)
تنوعی از شکل پرنس. با پرنس از نظر ساقه یا دهانی ضخیم تر و کمتر ظریف و باریک شدن جزئی روی کاسه متفاوت است. Diplomat از ساقه منحنی بهره می برد، این امر باعث می شود در هنگام کشیدن به مکش کمتر و همچنین حجم کمتر در جیب کت نیاز داشته باشد.
پیپ برندی (BRANDY)
یک بیلیارد پهن با کاسه ای که به سمت داخل به سمت لبه مخروطی می شود. شکل آن شبیه یک لیوان برندی است و باعث میشود در دست گرفتن آن راحت باشد. شکل آن به شکل آتشفشان بسیار شبیه است اما با پایه بسیار گسترده تر.
پیپ کاتی (CUTTY)
بر اساس شکل کلاسیک پیپ رسی گرجی. ساقه بلند و باریک با یک پایه کوچک و کاسه با زاویه کم به پایان می رسد. این شکل کلاسیک برای قرن ها با بسیاری از مواد اولیه در حال تولید بوده است.
پیپ چرچ واردن (CHURCHWARDEN)
یک پیپ ساقه بلند با طیف گسترده ای از اشکال کاسه. مورد علاقه کسانی است که از دود بسیار خنک لذت می برند، طول اضافی اجازه می دهد تا دود خنک شود. در آلمان و بسیاری از نقاط اروپا به عنوان پیپ "Reading" طبقه بندی می شود، زیرا می توان کتاب را جلوی پیپ نگه داشت.
پیپ کالاباش (CALABASH)
این شکل از پیپ کالاباش (ساخته شده از کالاباش و مرشاوم) نامگذاری شده است. این پیپ نیمه خمیده تا کاملا خمیده اغلب با یک شیپور یا فلز گرانبها و یک لبه روی کاسه نصب می شود.
پیپ وست پاکت (VEST POCKET)
یک پیپ کوچک هوشمندو باریک با یک ساقه چرخان. می توان آن را پیچ و تاب داد و در جیب پیراهن یا ژاکت گذاشت. محفظه کوچک دود سریع را ایجاد می کند و طراحی جمع و جور آن باعث محافظت آن در جیب شما در حین کار می شود.
پیپ های مختلف بنت (BENT VARIATIONS)
مانند "بیلیارد خم شده" در بالا، اکثر شکلهای پیپ میتوانند با خمیدگی در دهانه یا ساقه خمیده و دهانی همراه باشند. در اینجا چند نمونه وجود دارد.
این یک لیست کامل نیست! بیش از 100 شکل و سبک در سراسر جهان تولید می شود. هر کشوری سبک ها و شکل های خاص خود را دارد. بسیاری از کارخانهها پیپ های نسخه محدود را عرضه میکنند که اغلب به شکل منحصربهفرد و غیرعادی هستند. و ما از آوردن آنها در این جا اجتناب کردیم.
این مطلب را برای دوستان طرفدار پیپ یا کسانی که قصد خرید پیپ دارند بفرستید.
هیچ کس دقیقاً نمی داند که چگونه و چه زمانی قهوه کشف شده است، اگرچه افسانه های زیادی در مورد منشاء آن وجود دارد.
قهوهای که در سرتاسر جهان کشت میشود میتواند میراث خود را به قرنها پیش در جنگلهای قهوه باستانی در فلات اتیوپی ردیابی کند.افسانه ها می گویند که گله بز کالدی برای اولین بار پتانسیل این دانه های محبوب را کشف کرد. داستان از این قرار است که کالدی پس از اینکه متوجه شد پس از خوردن میوه های درخت خاصی، بزهایش چنان پرانرژی شده اند که نمی خواستند شب بخوابند و اینگونه قهوه را کشف کرد.
کالدی یافته های خود را به راهب صومعه محلی گزارش کرد، او با میوه ها نوشیدنی درست کرد و متوجه شد که این نوشیدنی او را در ساعات طولانی نماز عصر هوشیار نگه می دارد. راهبان کشف خود را با راهبان دیگر صومعه در میان گذاشت و دانش در مورد دانه های انرژی زا شروع به گسترش یافت. همانطور که اخبار به سمت شرق حرکت کرد و قهوه به شبه جزیره عربستان رسید، سفری را آغاز کرد که این دانه ها را به سراسر جهان می برد.
کشت و تجارت قهوه در شبه جزیره عربستان آغاز شد. در قرن پانزدهم، قهوه در منطقه یمن عربستان رشد می کرد و تا قرن شانزدهم در ایران، مصر، سوریه و ترکیه شناخته شده بود. قهوه نه تنها در خانه ها، بلکه در بسیاری از مکان های عمومی، به نام قهوه خانه ، که در شهرهای سراسر خاور نزدیک شروع به ظهور کردند، لذت می بردند. محبوبیت قهوه خانه ها بی نظیر بود و مردم برای انواع فعالیت های اجتماعی به آنها رفت و آمد می کردند.
مشتریان نه تنها قهوه مینوشیدند و با هم گفتگو میکردند، بلکه به موسیقی گوش میدادند، اجراکنندگان را تماشا میکردند، شطرنج بازی میکردند و در جریان اخبار بودند. قهوه خانه ها به سرعت تبدیل به مرکز مهمی برای تبادل اطلاعات شدند که اغلب از آنها به عنوان "مکتب خردمندان" یاد می شد. با بازدید هزاران زائر از شهر مقدس مکه هر ساله از سراسر جهان، دانش این "نوشیدنی عربی" گسترش یافت.
مسافران اروپایی به خاور نزدیک داستان یک نوشیدنی سیاه تیره غیرمعمول را به همراه آوردند. در قرن هفدهم، قهوه راه خود را به اروپا باز کرد و در سراسر این قاره محبوب شد. برخی از مردم به این نوشیدنی جدید با تردید یا ترس واکنش نشان دادند و آن را "اختراع تلخ شیطان" نامیدند. روحانیون محلی وقتی قهوه در سال 1615 به ونیز رسید، آن را محکوم کردند. مناقشه به حدی بود که از پاپ کلمنت هشتم خواسته شد که مداخله کند. او تصمیم گرفت قبل از تصمیم گیری، نوشیدنی را برای خودش بچشد و نوشیدنی را به قدری رضایت بخش یافت که از پاپ تاییدیه آن را گرفت.
با وجود چنین بحثهایی، قهوه خانهها به سرعت به مراکز فعالیت اجتماعی و ارتباطات در شهرهای بزرگ انگلستان، اتریش، فرانسه، آلمان و هلند تبدیل شدند. در انگلستان «دانشگاههای پنی» به وجود آمدند، به این دلیل که به قیمت یک پنی، میتوان یک فنجان قهوه خرید و در گفتگوی هیجانانگیز شرکت کرد.
قهوه شروع به جایگزینی نوشیدنی های رایج صبحانه در آن زمان کرد. کسانی که به جای سایر نوشیدنی ها قهوه مینوشیدند، روز را با هوشیاری و انرژی شروع کردند و جای تعجب نیست که کیفیت کارشان بسیار بهبود یافت (ما دوست داریم این را پیش درآمدی برای سرویس مدرن قهوه اداری بدانیم.) در اواسط قرن هفدهم، بیش از 300 قهوه خانه در لندن وجود داشت که بسیاری از آنها مشتریان همفکر، از جمله بازرگانان، حملکنندگان، دلالان و هنرمندان را به خود جذب میکردند. بسیاری از مشاغل از این قهوه خانه های تخصصی رشد کردند. برای مثال، لویدز لندن در قهوه خانه ادوارد لویدز به وجود آمد.
در اواسط دهه 1600، قهوه به نیو آمستردام آورده شد که بعدها توسط بریتانیایی ها نیویورک نامیده شد. اگرچه قهوه خانه ها به سرعت شروع به ظهور کردند، چای همچنان به عنوان نوشیدنی مورد علاقه در دنیای جدید تا سال 1773، زمانی که مستعمره نشینان علیه مالیات سنگین بر چای که توسط پادشاه جورج سوم تحمیل شده بود، شورش کردند. این شورش که به عنوان مهمانی چای بوستون شناخته می شود، برای همیشه تمایل آمریکایی ها به نوشیدن قهوه را تغییر داد.
"قهوه ، نوشیدنی مورد علاقه جهان متمدن." توماس جفرسون
مزارع قهوه در سراسر جهان
با گسترش تقاضا برای این نوشیدنی، رقابت شدیدی برای کشت قهوه در خارج از عربستان وجود داشت. هلندی ها سرانجام در نیمه دوم قرن هفدهم نهال گرفتند. اولین تلاش آنها برای کاشت قهوه در هند شکست خورد، اما آنها با تلاش های خود در باتاویا، در جزیره جاوه در اندونزی کنونی موفق شدند. گیاهان رشد کردند و به زودی هلندی ها تجارت مولد و رو به رشدی در قهوه داشتند. آنها سپس کشت درختان قهوه را به جزایر سوماترا و سلبس گسترش دادند.
قهوه در قاره آمریکا
در سال 1714، شهردار آمستردام یک گیاه جوان قهوه را به لویی چهاردهم پادشاه فرانسه هدیه داد. پادشاه دستور داد آن را در باغ گیاه شناسی سلطنتی پاریس بکارند. در سال 1723، یک افسر نیروی دریایی جوان، گابریل دو کلیو، یک نهال از گیاه پادشاه به دست آورد. با وجود یک سفر چالش برانگیز ، با آب و هوای وحشتناک، خرابکاری که سعی کرد نهال را از بین ببرد، و حمله دزدان دریایی، او موفق شد آن را به سلامت به مارتینیک منتقل کند. پس از کاشت، این نهال نه تنها رشد کرد، بلکه به دلیل گسترش بیش از 18 میلیون درخت قهوه در جزیره مارتینیک در 50 سال آینده شد. حتی باورنکردنی است که این نهال والد تمام درختان قهوه در سراسر کارائیب، جنوب و آمریکای مرکزی بوده است.
قهوه مشهور برزیلی وجود خود را مدیون فرانسیسکو د ملو پالهتا است که توسط امپراتور برای تهیه نهال قهوه به گویان فرانسه فرستاده شد. فرانسویها حاضر به اشتراکگذاری نبودند، اما همسر فرماندار فرانسوی، که مجذوب ظاهر زیبای او شده بود، قبل از رفتن او یک دسته گل بزرگ به او داد که دانههای قهوه کافی برای شروع صنعت میلیارد دلاری در داخل آن دفن شده بود.
مبلغان و مسافران، بازرگانان و مستعمرهنشینان همچنان دانههای قهوه را به سرزمینهای جدید میبردند و درختان قهوه در سرتاسر جهان کاشته شدند. مزارع در جنگل های استوایی باشکوه و در ارتفاعات ناهموار کوهستانی ایجاد شد. برخی از محصولات زراعی شکوفا شدند، در حالی که برخی دیگر کوتاه مدت بودند. کشورهای جدیدی با اقتصاد قهوه تأسیس شدند. ثروت ها ساخته و گم شدند.
در پایان قرن هجدهم، قهوه به یکی از سودآورترین محصولات صادراتی جهان تبدیل شد. پس از نفت خام، قهوه بیشترین تقاضا را در جهان دارد.
دانه قهوه دانه گیاه Coffea است و از گیلاس یا میوه آن، دانه قهوه فراوری می شود. می توانید از آن برای دم کردن قهوه استفاده کنید، بعد از اینکه دانه های قهوه را از گیلاس قهوه جدا کرده و آن را شسته، خشک، برشته و آسیاب کنید. گیاه Coffea، به چهار گونه اصلی دانه قهوه تقسیم می شود. رایج ترین و از نظر اقتصادی پر فروش ترین دانه های قهوه عربیکا و روبوستا هستند که بیش از 90 درصد از تولید جهانی قهوه را تشکیل می دهند. دیگر انواع دانه های قهوه که به صورت تجاری تولید می شوند، لیبریکا و اکسلسا هستند.
این مقاله در مورد انواع مختلف دانه های قهوه، ویژگی های خاص هر نوع دانه قهوه و نحوه انتخاب بهترین دانه قهوه برای دم کردن صبحانه خود صحبت خواهد کرد.
قهوه عربیکا پر مصرف ترین و پر طرفدارترین گونه قهوه را تشکیل میدهد که در حال حاضر حدود 60 درصد از تولید قهوه تجاری را تشکیل میدهد. منشا آن در اتیوپی است، جایی که به صورت وحشی رشد می کند. با این حال، مردم ابتدا آن را در یمن کشت کردند . به همین دلیل نام خود را از آنجا گرفته است.
دانههای قهوه عربیکا طعمهای شیرینتر و پیچیدهتری نسبت به دانههای قهوه روبوستا دارند، به همین دلیل است که در حال حاضر در بازارهای قهوه، بهویژه بازارهای قهوه تخصصی محبوب تر هستند. دانه های قهوه عربیکا اسیدیته پایین، اندازه متوسط و طعم چند لایه دارند. آنها برای دمکردن سبک مناسب هستند، که به ظرافتهای آنها اجازه میدهد بیشتر از دم کردن اسپرسو بدرخشند.
گیاهان قهوه عربیکا به راحتی تحت تأثیر محیط خود قرار می گیرند. آنها در ارتفاعات بالاتر، با باران فراوان، خاک با زهکشی خوب، سایه طبیعی و حداقل تغییرات دما، بهترین عملکرد را دارند. به ویژه، آنها در محیط های آتشفشانی رشد می کنند، که همه موارد فوق و خاک های غنی از مواد معدنی را ارائه می دهد. رشد دانه های قهوه عربیکا در محیط هایی که به طور طبیعی با این معیارها مطابقت ندارند، می تواند چالش برانگیز و نیازمند منابع باشد.
از بین چهار نوع دانه قهوه، عربیکا شکننده ترین است. زمانی که شرایط مطلوب نباشد رشد خوبی ندارد و مستعد ابتلا به بیماری های قارچی مانند زنگ برگ قهوه (CLR)، بیماری توت قهوه (CBD) و بیماری پژمردگی قهوه (CWD) است. این بیماری ها به ویژه زمانی خطرناک هستند که گیاهان عربیکا به صورت تک کشت رشد کنند زیرا شیوع بیماری می تواند به راحتی کل محصول را از بین ببرد.
طبق تحقیقات جهانی قهوه، تا زمان نگارش، عربیکا حدود 44 نوع دارد. برخی از شناخته شده ترین آنها شامل موارد زیر است.
روبوستا دومین نوع دانه قهوه است که بیشترین کشت را دارد. نام روبوستا از استحکام بیشتری که نسبت به گیاهان عربیکا دارد، گرفته شده است، به همین دلیل است که می توانید آن را در محیط های وسیع تری پرورش دهید. بنابراین، کمتر مستعد ابتلا به بیماری است. با این حال، با وجود این مزایا، محبوبیت کمتری نسبت به عربیکا دارد زیرا طعم و عطر آن چندان مطلوب نیست. دانه های روبوستا به خاطر داشتن طعمی تیره تر و خاکی تر شناخته شده اند و به همین دلیل اغلب در معرض رست تیره تری قرار می گیرند تا با ویژگی طبیعی خود مطابقت داشته باشند. دانه های روبوستا نیز تقریبا دو برابر دانه های عربیکا کافئین دارند.
در حالی که کیفیت دانه های روبوستا نسبت به عربیکا به طور کلی پایین تر در نظر گرفته می شود، اما لزوماً اینطور نیست. تعداد فزاینده ای از کشاورزان و کارخانه ها برای توسعه دانه های روبوستا با کیفیت بالا و هیبریدهای روبوستا-عربیکا مشغول به کار هستند.
دانه های روبوستا زمانی بهتر هستند که به صورت اسپرسو تهیه شوند. در واقع، در جنوب ایتالیا، اکثر ترکیبات اسپرسو حاوی حداقل بخشی از دانه های روبوستا هستند. آنها خامه غنی تری نسبت به دانه های عربیکا می دهند، و طبیعت تیره و خاکی آنها فوم مناسبی برای شیر بخارپز شیرین در نوشیدنی هایی مانند لاته و کاپوچینو است، جایی که ظرافت های یک دانه عربیکا از بین می رود.
دانه های لیبریکا تنها حدود 2 درصد از محصول فعلی قهوه جهان را تشکیل می دهند. روزی روزگاری، پس از اینکه بیماری بخش عمده ای از عرضه عربیکا در جهان را از بین برد، این گونه بسیار حیاتی تر شد. عربیکا از آن زمان بازگشته است و تولید لیبریکا در درجه اول متوقف شده است. با این حال، این ممکن است در آینده تغییر کند، زیرا تغییرات آب و هوایی تولید گیاهان حساس تر عربیکا را به طور فزاینده ای چالش برانگیز می کند. قهوه لیبریکا طعمی منحصر به فرد دارد و نت های گلی و میوه ای را با طعم دودی عمیق ترکیب می کند که برخی آن را چوبی توصیف می کنند. فرم کاملی دارد که یادآور قهوه روبوستا است. این قهوه به ذائقه همه خوش نیست، اما قهوههای لیبریکا استثنایی وجود دارد که میتوانید در صورت درست کردن از آن لذت ببرید.
درختان لیبریکا بسیار بلندتر از روبوستا یا عربیکا رشد میکنند و دانههای قهوه این درختان بزرگتر و نامنظمتر هستند. آنها در سایه روشن و خاک های با زهکشی خوب رشد می کنند و می توانند در خاک فقیرتر از عربیکا موفق به رشد شوند. اگرچه گیاه Coffea liberica در غرب آفریقا منشا گرفته است، اما عمدتاً در مالزی و فیلیپین رشد می کند.
اکسلسا اخیراً به عنوان یک نوع قهوه لیبریکا طبقه بندی شده است زیرا در شرایط مشابه رشد می کند و درختی به همان اندازه بلند رشد می کند. اما قهوه واقعی که تولید می کند بسیار متفاوت است. این گیاه نسبت به لیبریکا دارای ویژگی میوهای است، با اسیدیته ترش که آن را برای افزودن پیچیدگی به مخلوطهای قهوه محبوب میکند.
قهوه Excelsa تنها حدود 7 درصد از بازار قهوه فعلی را تشکیل می دهد. با این حال، با توجه به طعم جذاب آن و این واقعیت که تقریباً به اندازه روبوستا انعطافپذیر و مقاوم است، به نظر میرسد که این محصول رشد بیشتری در بازار کند. مانند روبوستا، قهوه اکسلسا نیز به عنوان قهوه بی کیفیت در نظر گرفته شده است، اما این بیشتر به دلیل رشد و فرآیندهای ضعیف است تا خود دانه. با مراقبت مناسب، Excelsa این پتانسیل را دارد که قهوه درجه یک باشد.
جمع بندی
اگر این مقاله چیزی به ما یاد داده است، قهوه چیزی بیشتر از آن مایع قهوهای است که هر روز صبح برای شروع روز مصرف میکنید. قهوه موضوعی جذاب است که از زیست شناسی گرفته تا زمین شناسی تا جغرافیا و طعم و عطر را شامل می شود. این یک راه هیجان انگیز و خوشمزه برای کشف جهان است! بنابراین دانشی را که از این مقاله به دست آوردهاید را استفاده کنید. تا حد امکان انواع مختلف قهوه را از منشاء مختلف امتحان کنید. شما مستعد این هستید که چندین دمنوش جدید پیدا کنید و در طول راه چیزهای زیادی یاد بگیرید.
توتون و محصولات مرتبط با توتون سابقه طولانی دارند که به 6000 سال قبل از میلاد می رسد. گیاهی که امروزه به نام توتون (تنباکو) یا Nicotiana tabacum شناخته می شود، یکی از اعضای تیره nicotiana است. یکی از بستگان نزدیک به شب بو سمی که قبلاً فقط در قاره آمریکا یافت می شد.
کریستوف کلمب به گرمی مورد استقبال قبایل بومی آمریکا قرار گرفت که او در اولین قدم گذاشتن در قاره جدید با آنها روبرو شد. هدایایی از میوه و غذا و نیزه و غیره آوردند و در میان آن هدایا برگهای خشک شده گیاه تنباکو بود. از آنجایی که آنها خوراکی نبودند و بوی مشخصی داشتند، آن برگهایی که بومیان آمریکا بیش از 2 هزار سال بود که برای اهداف دارویی و مذهبی میکشیدند، به دریا پرتاب شدند. با این حال، کلمب به زودی متوجه شد که برگ های خشک شده تنباکو یک دارایی ارزشمند در میان بومیان است، زیرا آنها با آنها مبادله می کردند و اغلب آنها را به عنوان هدیه می دادند. رودریگو دی خرز و لوئیس دی تورس اولین اروپاییانی هستند که پیپ کشیدن را مشاهده کردند. در کوبا بود که خرز به یک سیگاری سرسخت تبدیل شد و این عادت را با خود به اسپانیا باز می گرداند.
همسایگان خرز از خروج دود از دهان و بینی او چنان متعجب شده بودند که به زودی توسط تفتیش عقاید مقدس دستگیر شد و نزدیک به 7 سال در اسارت ماند. با این حال، به لطف بسیاری از دریانوردان در آن زمان، پیپ کشیدن به یک عادت ریشهدار در اسپانیا و پرتغال تبدیل شد. در قرن پانزدهم، ملوانان پرتغالی تقریباً در تمام پایگاه های تجاری خود تنباکو می کاشتند که برای استفاده شخصی و هدایا کافی بود. در اواسط قرن آنها شروع به رشد تجاری تنباکو در برزیل کردند - به زودی این یک کالا تبدیل به محصولی مورد توجه شد که در بنادر اروپا و آمریکا تجارت می شد.
در پایان قرن شانزدهم، گیاه تنباکو و استفاده از تنباکو هر دو تقریباً به تمام کشورهای اروپایی معرفی شد. تنباکو بسته به سلیقه، دم کرده یا دود می شد و پزشکان ادعا می کردند که دارای خواص دارویی است. برخی، مانند نیکلاس موناردز در سال 1571، تا آنجا پیش رفتند که کتابی برای تشریح 36 بیماری خاص که ظاهراً تنباکو می تواند آنها را درمان کند، نوشت.
محصولات تنباکو جای پای محکمی در ایالات متحده در حوالی جنگ انقلاب به دست آوردند. همانطور که به زودی خواهید دید، جنگ و تنباکو دست به دست هم می دهند و در سال 1776 توسط انقلابیون به عنوان وثیقه برای وام هایی که از فرانسه می گرفتند استفاده می شد. سال 1847 سال تاسیس فیلیپ موریس در بریتانیا بود. آنها اولین کسانی بودند که شروع به فروش سیگارهای ترکی دستی کردند، اما این روش به زودی توسط J.E. Liggett and Brother، یک شرکت آمریکایی که در سال 1849 در سنت لوئیس تأسیس شد، مورد استفاده قرار گرفت. البته تنباکو یا توتون جویدنی محبوب ترین نوع تنباکو در قرن نوزدهم بود. و اینگونه سیگار به آرامی در حال گسترش بود.(شرکت دخانیات R.J. Reynolds در سال 1875 تأسیس شد و به طور انحصاری تنباکوی جویدنی تولید می کرد)
سیگار واقعاً پس از اختراع دستگاه تولید سیگار توسط جیمز بونزاک در سال 1881 محبوبیت پیدا کرد. ATC امروز به عنوان بخشی از British American Tobacco، یک شرکت جهانی با درآمد گزارش شده 13،104 میلیارد در سال 2015، به حیات خود ادامه می دهد.
سیگار در طول جنگ جهانی اول و دوم به اوج محبوبیت خود رسید. شرکتهای دخانیات میلیونها بسته سیگار را برای سربازان در خط مقدم فرستادند و صدها هزار مصرفکننده وفادار و معتاد در این فرآیند ایجاد کردند. سیگار حتی در جیره C سربازان گنجانده شد که بیشتر شامل غذا و مکمل همراه با سیگار بود.
دهه 1920 همچنین دوره ای بود که شرکت های دخانیات شروع به بازاریابی شدید برای زنان کردند و مارک هایی مانند "Mild as May" را ایجاد کردند تا سعی کنند این عادت را زنانه کنند و آن را برای زنان جذاب تر کنند. تعداد زنان سیگاری در ایالات متحده تا سال 1935 سه برابر شد.
خطرات مرتبط با نیکوتین چیز جدیدی نیست. از زمانی که مردم پیپ کشیدن را شروع کردند، کسانی بودند که به اندازه کافی دوراندیش بودند که نشان دادند این عادت خطرناک و اعتیادآور است. در اوایل قرن هفدهم، یک فیلسوف چینی، فانگ ییژی، به خطرات کشیدن پیپ اشاره کرد و یادآور شد که سیگار باعث «سوختن ریهها» میشود. سر فرانسیس بیکن در سال 1610 متوجه شد که چیزی بسیار اعتیادآور در مورد توتون وجود دارد و گفت که ترک آن عادت سختی است .مردم در آن زمان از ماهیت اعتیادآور نیکوتین اطلاع نداشتند یا حتی اینکه نیکوتین حتی جزئی از تنباکو است.
در بریتانیای کبیر، از سال 1761 به مصرف کنندگان در مورد خطرات سرطان بینی هشدار داده شد، در حالی که پزشکان آلمانی در سال 1795 شروع به هشدار به سیگاری های پیپ در مورد احتمال ابتلا به سرطان لب کردند. در دهه 1930، پزشکان آمریکایی شروع به ارتباط مصرف دخانیات با سرطان ریه کردند. گزارش سال 1964 به طور قطع بیان می کند که سیگار باعث سرطان ریه در مردان می شود.
امروزه توتون و فرآورده های توتون مقررات بیشتری دارند. شرکتها در دعاوی حقوقی بیشماری شکست خوردهاند و اکنون مجبور هستند محصولات خود را بهروشنی برچسبگذاری کنند که اثرات مضری بر سلامتی افراد دارد. همچنین تبلیغات تنباکو به شدت محدود و تحت نظارت است. با این حال، شرکت های تنباکو سالانه میلیاردها دلار درآمد کسب می کنند که سلامت دیگران را از بین می برد. تخمین زده می شود که امروزه حدود 1 میلیارد مصرف کننده تنباکو در جهان وجود دارد. خسارات ناشی از این اعتیاد و دستفروشان آن به تریلیون ها دلار هزینه های بهداشتی و آسیب های زیست محیطی می رسد و باید تلاش بیشتری برای آموزش مردم به ویژه نوجوانان و جوانان در مورد خطرات سیگار کشیدن صورت گیرد.
در اینجا نگاهی اجمالی به تاریخچه و رویدادهای تنباکو داریم: