فروشگاه پیپ و قهوه آدیشا

آدیشا به عنوان وارد کننده انواع پیپ و سیگار برگ در این صفحه به روش های صحیح استفاده از سیگار پیچ، پیپ ، سیگار برگ و همچنین روش های مختلف دم کردن قهوه و تاریخ هر کدام از آنها خواهیم پرداخت.

فروشگاه پیپ و قهوه آدیشا

آدیشا به عنوان وارد کننده انواع پیپ و سیگار برگ در این صفحه به روش های صحیح استفاده از سیگار پیچ، پیپ ، سیگار برگ و همچنین روش های مختلف دم کردن قهوه و تاریخ هر کدام از آنها خواهیم پرداخت.

مقایسه کافئین قهوه و چای

مقایسه میزان کافئین چای و قهوه آسان است. یک قهوه استاندارد (95 میلی گرم) در مقایسه با یک چای سیاه (47 میلی گرم) دو برابر کافئین دارد. اما دانه های قهوه کافئین کمتری نسبت به چای قبل از دم کردن دارند. و یک اسپرسو کافئینی مشابه چای سیاه دارد.

در این راهنما، سطوح کافئین 9 نوع قهوه و چای را یاد بررسی می کنیم و در ادامه 9 متغیری که روی کافئین چای و قهوه موثر هستند و برای در نظر گرفتن وجود دارند را می شناسم. نکته جالب اینکه مقدار کافئین برخی از چای ها بیشتر از برخی از قهوه ها است. با من همراه باشید.

مقایسه کافئین چای و قهوه

کافئین دلیلی است که بسیاری از مردم قهوه و چای می نوشند. کافئین یک آفت کش طبیعی است. نام شیمیایی آن 1،3،7 تری متیل گزانتین است. و در دانه‌های قهوه، برگ‌های چای، دانه‌های گوارانا و دانه‌های کاکائو یافت می‌شود.

کافئین بیشتری در چای وجود دارد یا قهوه؟

  • قهوه: 95 میلی گرم کافئین (8 اونس قهوه دم کرده)
  • چای سیاه: 47 میلی گرم کافئین (1 فنجان چای دم کرده)

قهوه با استفاده از روش های سنتی دم کردن و در حجم های معمولی کافئین بیشتری نسبت به چای دارد.

کافئین-چای

کافئین برگ های چای بیشتر از دانه های قهوه است

از نظر وزن، برگ های چای حاوی کافئین بیشتری نسبت به دانه های قهوه هستند. قبل از دم کردن، برگ های چای 1.5 تا 3 برابر بیشتر از دانه های قهوه کافئین دارند.

در اینجا میزان کافئین موجود در هر یک از این محصولات کشاورزی آمده است:

  • گوارانا (Paullinia cupana) 4-7٪
  • برگ چای (Camellia sinensis) 3.5٪
  • برگ چای ماته (Ilex paraguariensis) 0.89-1.73٪
  • دانه های قهوه (Coffea spp.) 1.1-2.2٪
  • آجیل مغز (کولا ورا) 1.5%
  • دانه های کاکائو (Theobroma cacao) 0.03٪

منبع: مجله علوم غذایی چک (تعیین محتوای کافئین در چای و ماته با استفاده از روش‌های مختلف). با استناد به کلیفورد و همکاران 1990.

قهوه دم کرده کافئین بیشتری نسبت به چای دم کرده دارد

اما این سطح بالای کافئین در برگ های چای به چند دلیل به نوشیدنی آماده تبدیل نمی شود.

  1. چای به قوت قهوه دم نمی شود. از آنجایی که چای به میزان قابل توجهی ضعیف تر از قهوه ضعیف است، حاوی کافئین کمتری است. چای خیس شده تقریبا همیشه شفاف است و اجازه می دهد تا نور کامل از آن عبور کند. قهوه دم کرده تقریبا همیشه مات است و اجازه عبور نور را نمی دهد.
  2. قهوه با آب گرمتر دم می شود. آب گرمتر دم کردن قهوه کافئین بیشتری را استخراج می کند.

کافئین-قهوه

مقایسه کافئین: چای در مقابل قهوه (13 نوشیدنی)

برای کمک به درک داده های بالا، در اینجا 6 نوع قهوه در مقایسه با 4 نوع چای آورده شده است.

کافئین در 6 نوع قهوه

در اینجا سطوح متغیر کافئین در این انواع مختلف قهوه آورده شده است.

  • قهوه دمی: 95 میلی گرم کافئین (8 اونس / 237 میلی لیتر)
  • قهوه دمی(بدون کافئین): 2 میلی گرم کافئین (8 اونس / 237 میلی لیتر)
  • اسپرسو: 64 میلی گرم کافئین (1 اونس / 30 میلی لیتر)
  • اسپرسو (بدون کافئین)0 میلی گرم کافئین (1 اونس / 30 میلی لیتر)
  • قهوه فوری: 62 میلی گرم کافئین (8 اونس / 237 میلی لیتر)
  • قهوه فوری (بدون کافئین): 2 میلی گرم کافئین (8 اونس / 237 میلی لیتر)

منبع: کلینیک مایو

در اینجا چند نکته قابل ذکر است.

  1. اکثر مردم 95 میلی گرم قهوه نمی خورند. اندازه های استاندارد فنجان کافی شاپ معمولاً بزرگتر از 95 میلی گرم هستند. یک قهوه بزرگ می تواند بین 237 تا 285 میلی گرم باشد. این مقدار 2.5 تا 3 برابر بیشتر از معیار فوق است. این بدان معناست که شما می توانید تقریباً 300 میلی گرم قهوه در یک نوشیدنی دریافت کنید.
  2. اکثر مردم اسپرسو دبل می خورند. معیار بالا برای یک شات اسپرسو است. و نسبت به یک فنجان قهوه استاندارد کافئین کمتری دارد. اما اگر یک اسپرسو دبل مصرف کنید و 27 درصد کافئین بیشتری نسبت به قهوه دم کرده دارد.

یک شات اسپرسو (64 میلی‌گرم) مقدار کافئین مشابهی با یک چای دم شده (47 میلی‌گرم) دارد.

مشاهده انواع قهوه تازه رست آدیشا

کافئین در 4 نوع چای

در اینجا سطوح متغیر کافئین در انواع مختلف چای آورده شده است.

  • چای سیاه دم کرده: 47 میلی گرم کافئین (8 اونس / 237 میلی لیتر)
  • چای سیاه دم کرده (بدون کافئین): 2 میلی گرم کافئین (8 اونس / 237 میلی لیتر)
  • چای سبز دم کرده: 28 میلی گرم کافئین (8 اونس / 237 میلی لیتر)
  • چای گیاهی فاقد کافئین است

آیا چای سیاه کافئین بیشتری نسبت به قهوه دارد؟ نه در روش های دم کردن سنتی. چای سیاه 47 میلی گرم کافئین دارد در حالی که در یک فنجان قهوه 8 اونسی 95 میلی گرم کافئین دارد.

آیا چای ارل گری کافئین بیشتری نسبت به قهوه دارد؟ نه، ارل گری نوعی چای سیاه است. و حدود نیمی از کافئین یک فنجان قهوه دم کرده را دارد.

کافئین در چای صبحانه انگلیسی در مقابل قهوه چیست؟ چای صبحانه انگلیسی به عنوان ترکیبی از چای سیاه، کافئین کمتری نسبت به قهوه دارد. قهوه حدود دو برابر یک فنجان چای صبحانه انگلیسی کافئین دارد.

قهوه یا چای سبز کدام کافئین بیشتری دارد؟ در حالی که چای سبز مقداری کافئین دارد (فقط 28 میلی گرم)، اما بسیار کمتر از یک فنجان قهوه است. یک فنجان قهوه تقریباً 4 برابر کافئین (95 میلی گرم) در مقایسه با یک فنجان چای سبز دارد.

تفاوت چای و قهوه

9 متغیر موثر بر سطح کافئین

علاوه بر متغیرهایی که قبلاً در نظر گرفته شده است، عوامل دیگری نیز بر سطح کافئین در نوشیدنی گرم شما تأثیر می گذارد.

6 متغیر موثر بر کافئین قهوه

  • رست قهوه: پنج نوع رست قهوه وجود دارد. نوع رست می تواند سطح کافئین را در قهوه شما افزایش یا کاهش دهد.
  • آسیاب قهوه: هرچه آسیاب ریزتر باشد، طعم (و کافئین) بیشتری در قهوه شما خواهد بود.
  • دانه های قهوه: عربیکا، روبوستا، لیبریکا یا اکسلسا
  • روش دم کردن قهوه: برخی از روش‌های دم کردن قهوه ضعیف‌تر می‌شوند. معمولا یک دم نوش بسیار قوی از قهوه درست می شود.
  • بدون کافئین: این واضح است، اما یک فنجان بدون کافئین بخش کوچکی از کافئین قهوه معمولی شما را دارد.
  • حجم قهوه: اندازه فنجان به طور مستقیم بر میزان کافئین موجود در قهوه شما تأثیر می گذارد.

3 متغیر چای موثر بر کافئین

  • نوع چای: چای سبز تقریباً نیمی از کافئین چای سیاه را دارد.
  • زمان دم کردن: هرچه برگ‌های شما بلند تر باشد، کافئین بیشتری در فنجان شما وجود خواهد داشت. آن را طولانی مدت دم نکنید، چون ممکن است غیر قابل نوشیدن شود.
  • حجم چای: اندازه گیری های این مقاله بر اساس یک فنجان چای است. اگر یک لیوان بزرگ مسافرتی را با چای پر کنید، کافئین بسیار بیشتری در هر «فنجان» مصرف خواهید کرد.

چه چیزی سیگارهای کوبایی را بسیار خاص می کند؟

چه چیزی سیگارهای کوبایی را بسیار خاص می کند؟
بسیاری از شما که از طرفداران سیگارهای کوبایی هستید شاید ندانید چه چیزی آنها را خاص می کند؟ پاسخ به اینکه چه چیزی سیگارهای کوبایی را بسیار خاص می کند، چندان پیچیده نیست. شاید سوال بهتر این باشد که آیا سیگارهای کوبایی واقعا خاص هستند؟

سیگارهای کوبایی شهرت جهانی دارند. آنها به عنوان بهترین سیگارهای موجود در بازار شناخته می شوند. واقعیت این است که توتون صدها سال است که در کوبا کشت می‌شود و تولیدکنندگان از زمان فیلیپ دوم پادشاه اسپانیا (1527-1598) سیگار برگ در آن کشور تولید می‌کنند. در حال حاضر، صنعت سیگار برگ کوبا تحت نظارت مستقیم دولت است. این نظارت دولتی به عنوان یک کنترل کیفیت محصول عمل می کند تا اطمینان حاصل شود که هر سیگار برگ خروجی از کارخانه به خوبی ساخته شده است، به درستی رول می شود و حاوی نقص نیست.

میوه ممنوعه همیشه محبوب تر است

ساده ترین دلیلی که سیگارهای کوبایی را خاص می کند این است که در ایالات متحده ممنوع هستند، زمانی که جان اف کندی در اوایل دهه 1960 تحریم اقتصادی علیه کوبا را ایجاد کرد، سیگار برگ کوبایی از قبل در ایالات متحده محبوب بود. با این حال، پس از اعمال تحریم، این سیگارها محبوبیت بیشتری پیدا کردند. در حالی که اکنون امکان بازدید از کوبا و آوردن مقدار محدودی از این سیگارها به خانه وجود دارد، قوانین ایالات متحده همچنان واردات تجاری سیگارهای کوبایی را مسدود می کند.

فیدل-کاسترو-سیگار-برگ

این سیگارها به این دلیل متمایز هستند که از مواد باکیفیت ساخته شده‌اند و دقت و توجه زیادی در ساخت هر سیگار انجام می‌شود. در واقع، تخمین زده شده است که برای تولید صحیح یک سیگار کوبایی، بیش از صد مرحله لازم است. این صنعت از یک آیین دقیق ایجاد سیگار پیروی می کند که در حدود صد سال گذشته تغییر چندانی نکرده است. این مراقبت و توجه اختصاصی یکی دیگر از مواردی است که این سیگارها را از سیگارهای تولید شده در کشورهای دیگر متمایز می کند.

متاسفانه این سیگارها به راحتی در دسترس نیستند. در حالی که بسیاری از محصولات تقلبی در بازار وجود دارد که می توان آنها را به راحتی خریداری کرد، سیگار برگ کوبایی اصلی به سختی در خارج از کوبا یافت می شود. با این حال، این واقعیت که خرید این سیگارها آسان نیست، آنها را در سراسر جهان پر طرفدارتر کرده است. 

چیز دیگری که این سیگارها را از سایر سیگارهای در سراسر جهان متمایز می کند این است که فقط با استفاده از تنباکوی کوبایی ساخته می شوند. بسیاری از سیگاری ها نمی دانند که بیشتر سیگارهای دیگر از ترکیبی از انواع تنباکو ساخته می شوند. این به خودی خود بد نیست و بسیاری از سیگاری ها ترکیب انواع تنباکو را بسیار جذاب می دانند. با این حال، یک سیگاری با تجربه متوجه می شود که قوی ترین و معتبرترین دود همیشه از یک سیگار کوبایی و فقط یک سیگار کوبایی می آید. لازم به ذکر است که کشیدن یکی از این سیگارها نباید با خیال راحت انجام شود. این سیگارها عطر و طعم قوی دارند. در واقع، بسیاری از سیگاری های بی تجربه به همین دلیل آنها را زیاد دوست ندارند.

شهرت سیگار برگ کوبایی

راهنمای خرید سیگار برگ کوبایی

سیگار کوبایی لزوماً نباید در کوبا خریداری شود، زیرا در مکزیک، کانادا و سایر کشورها نیز فروخته می شود. امکان خرید آنلاین آنها نیز وجود دارد. با این حال، مهم است که مراقب سیگار جعلی باشید. متأسفانه، افراد زیادی و حتی شرکت‌های کاملی وجود دارند که خود را وقف تولید سیگارهای تقلبی می‌کنند. تشخیص تقلبی بودن یا نبودن این سیگارها فقط با نگاه کردن به آنها دشوار است، اما وقتی فردی سیگار را امتحان کرد، مشخص می شود که سیگار برگ کوبایی واقعی است یا خیر. سیگارهای اصیل کوبایی عطر و بویی غیرقابل انکار دارند که فقط از تنباکوی با کیفیت بالا که به درستی برداشت، خشک شده، بریده شده و بسته بندی شده است به دست می آید.

به جای خرید جعبه سیگار کوبایی در بازار سیاه، بهتر است از نمایندگی های معتبر خرید کنید. برای اطمینان از صداقت فروشنده وقت بگذارید و قبل از خرید جعبه سیگارها را به دقت بررسی کنید. اگر نقصی وجود داشته باشد، به احتمال زیاد جعبه سیگار اصل نیست. 

دلایل مختلفی وجود دارد که چرا سیگارهای کوبایی یکی از بهترین سیگارهای موجود در بازار هستند. یکی، آنها دقیقاً به همان روش در چند صد سال گذشته ساخته شده اند. دولت این صنعت را کنترل می کند و علاقه زیادی به حفظ شهرت بالای آن دارد. به همین دلیل، تک تک سیگارهای کوبایی که از جزیره خارج می‌شوند، از هر نظر بی‌نقص ساخته شده‌اند و هیچ عیب و نقصی در آن وجود نخواهد داشت. این واقعیت که هر سیگار تنها حاوی تنباکوی کوبایی درجه یک است، تضمین می‌کند که یک سیگاری از هر سیگاری که انتخاب می‌کند، طعم عالی دریافت می‌کند. در نهایت، این واقعیت که خرید این سیگارها آسان نیست، تنها آنها را مطلوب تر کرده است.

مهارت-سیگار-پیچیدن-کوبایی-ها

نکته آخر 

واضح است که علاوه بر تنباکوی عالی، توانایی ساخت سیگارهای عالی نیز حیاتی است. کوبایی‌ها بیشترین تجربه را در ساخت سیگارهای ممتاز دارند. به طور طبیعی، ترکیب تنباکوی عالی و مهارت زیاد در چرخاندن سیگار می‌تواند به یک تجربه منحصر به فرد از سیگار کشیدن منجر شود. مشکل امروز این است که بسیاری از استعدادها از بین رفته یا به کشورهای دیگر فرار کرده اند. هر بار که سیگار کوبایی را روشن می کنید و با عبور دود از آن مشکل دارید، با مشکلی در ساخت و ساز مواجه هستید.گاهی اوقات، سیگارهای کوبایی تمایل دارند که به طور ناهمانگ بسوزند. این نتیجه عدم تعادل در نحوه پیچیدن برگ های داخل سیگار است.

بسیاری از استعدادهایی که سیگار برگ های کوبایی را بسیار مطلوب می ساختند، اندکی پس از قدرت گرفتن فیدل کاسترو و ملی کردن صنعت سیگار برگ فرار کردند. در حالی که این ماجرا ممکن است در نهایت به چالش‌های پیش روی حفظ کیفیت سیگار برگ کوبایی کمک کند، مهاجران کوبا صنایع سیگار برگ پر رونقی را در نیکاراگوئه، جمهوری دومینیکن و هندوراس ایجاد کرده‌اند.

قهوه روبوستا چه نوع قهوه ای است؟

قهوه روبوستا چه نوع قهوه ای است؟
قهوه روبوستا (چه دانه ای باشد، چه در فنجان دم کرده یا خود گیاه) به قهوه ای اطلاق می شود که از گونه گیاهی Coffea canephora می آید. قهوه روبوستا کافئین بیشتری دارد و در برابر بیماری ،نسبت به قهوه عربیکا بسیار مقاوم تر است و 40% بازار جهانی را در اختیار دارد

قهوه روبوستا چیست؟

احتمالاً متوجه شده‌اید که تمام قهوه‌های گران‌قیمت فروشگاه قهوه محل شما با برچسب "100% عربیکا" فروخته می شود. اما بقیه قهوه ها چی؟ قهوه Robusta نوع دیگری از قهوه است که به صورت تجاری کشت می شود. قهوه روبوستا به کیفیت پایین و طعم ضعیف شهرت دارد. اما آیا سزاوار این شهرت است؟ یا قهوه عربیکا فقط بازاریابی بهتری دارد؟ در این راهنمای سریع می توانید قهوه روبوستا را بهتر بشناسید و بیاموزید که منشا آن کجاست، چگونه رشد می کند، و از همه مهمتر ، طعم آن چگونه است.

قهوه روبوستا به چه معناست؟

قهوه روبوستا قهوه ای است که از دانه های گیاه Coffea canephora تهیه می شود. Coffea canephora و Coffea arabica تنها دو نوع قهوه هستند که به صورت تجاری رشد می کنند. Coffea canephora به Coffea robusta یا Robusta معروف است زیرا از این دو گیاه قوی تر است. قهوه روبوستا حدود 40 درصد از قهوه تولید شده در سطح جهان را تشکیل می دهد.

شرایط رشد قهوه روبوستا

پرورش گیاه قهوه روبوستا

منشا قهوه روبوستا آفریقا و ریشه در جمهوری دموکراتیک کنگو و اوگاندا دارد. هنوز هم به صورت تجاری در آفریقا، به ویژه در اوگاندا، تانزانیا و ساحل عاج کشت می شود. اما تولید آن در سراسر جهان گسترش یافته است. بزرگترین تولید کننده روبوستا ویتنام است و پس از آن برزیل و اندونزی قرار دارند.

روبوستا در آب و هوای گرم رشد می کند، دمای ایده آل کشت آن بین 21 تا 30 درجه سانتی گراد است و می تواند در ارتفاعات پایین تر از سطح دریا رشد کند.

قهوه روبوستا در آفتاب کامل به خوبی رشد می‌کند و مزارع بزرگ را قابل دوام می‌کند، اگرچه اینها مطمئناً روی گیاهان محلی و حیات وحش تأثیر منفی می‌گذارند. به دلیل ماهیت قوی آن، روبوستا به طور گسترده ای نسبت به قهوه عربیکا در برابر اثرات تغییرات آب و هوایی مقاوم تر است. اما با گرم شدن سیاره ما ، روبوستا نیز آسیب خواهد دید.

قهوه روبوستا چه طعمی دارد؟

مانند تمام انواع قهوه، قهوه روبوستا دارای طعم های متنوعی است که به شرایط رشد و فرآوری آن بستگی دارد. با این حال، دانه‌های قهوه روبوستا به دلیل ویژگی‌های خاصی شناخته می‌شوند که بسیاری از آنها لزوماً جذاب نیستند. قهوه روبوستا دارای طعم های خاکی و غلات مانند است، اغلب با طعم بادام زمینی یا کنجد مقایسه می شود و اسیدیته بسیار کمی دارد. روبوستا بدنه سنگینی دارد و طعم آن بیشتر از شیرینی به تلخی گرایش دارد. بسیار کافئین بالایی دارد و در هر 227 گرم قهوه دم کرده، 250 میلی گرم کافئین دارد.

به دلیل این ویژگی‌های طعمی ذاتی، متخصصان روبوستا را از بهترین دانه‌های قهوه نمی‌دانند. بنابراین، آنها اغلب از روبوستا برای کاربردهای ارزان قیمت مانند قهوه از پیش آسیاب شده یا قهوه فوری ارزان استفاده می کنند. گفته می شود از آنجایی که روبوستا برای کاربردهای ارزان کشت می شود، با همان دقتی که عربیکا فرآوری می شود، تهیه نمی شود. طبق گفته موسسه کیفیت قهوه این گیاه Robusta را از دستیابی به پتانسیل طعم کامل خود باز می دارد.

روبوستا اغلب نادیده گرفته می شود زیرا به طور سنتی کیفیت فرآوری نامطلوب آن است که مستقیماً به روش پردازش آن مربوط می شود.

اگر علاقه کشاورزان به روبوستای گران‌قیمت افزایش یابد که می‌تواند قیمت‌های بالاتری داشته باشد و در عین حال مزایای گیاهان سخت‌تر را حفظ کند. بنابراین، انتظار نداشته باشید که به این زودی قهوه روبوستای زرد و روشن را در استارباکس ببینید.

دانه های روبوستا به شکل ترکیبی با عربیکا، در قهوه اسپرسو به کافی شاپ های تخصصی راه پیدا می کند. ترکیب عربیکا و روبوستا از بهترین خواص هر دو برای تولید یک اسپرسوی خوشمزه بیشتر از مجموع اجزای آن بهره می برد. طعم های پیچیده و شیرینی عربیکا با بدنه سنگین، طعم خامه ای و کرم غنی روبوستا افزایش می یابد.

تفاوت قهوه روبوستا و عربیکا

تفاوت قهوه روبوستا و عربیکا
تفاوت های زیادی بین دانه های روبوستا و عربیکا وجود دارد. در سطح مزرعه، کشت قهوه روبوستا بسیار ساده تر است. می تواند طیف وسیع تری از دما را تحمل کند، به ارتفاع زیاد نیاز ندارد و در برابر آفات و بیماری ها مقاوم تر است. در مورد فرآوری، دانه‌های عربیکا با دقت بیشتری چیده، دسته‌بندی و شسته می‌شوند، و این به این دلیل است که دانه‌های روبوستا برای کاربردهای ارزان‌تری که نیاز به کیفیت یکسانی ندارند، استفاده می‌شوند. دانه های روبوستای فرآوری شده و خشک شده کوچکتر و گردتر از دانه های عربیکا هستند. بنابراین در نتیجه تفاوت وجود دارد. قهوه عربیکا شیرین تر، اسیدی تر و طعم های پیچیده تری نسبت به روبوستا دارد.

سوالات متداول

کدام کشورها هم دانه های قهوه روبوستا و هم دانه های قهوه عربیکا را تولید می کنند؟
بسیاری از کشورها هم دانه‌های قهوه روبوستا و هم دانه‌های قهوه عربیکا را تولید می‌کنند، اگرچه اکثر آنها یکی را بر دیگری اولویت می‌دهند. برزیل، اندونزی و هند همگی مقادیر قابل توجهی از هر دو نوع قهوه را تولید می کنند.

کدام قهوه کافئین بیشتری دارد، عربیکا یا روبوستا؟
روبوستا کافئین بیشتری نسبت به عربیکا دارد. یک فنجان دم کرده 227 قهوه روبوستا تقریباً 250 میلی گرم کافئین دارد در حالی که 227 گرم قهوه عربیکا دم کرده حدود 100 میلی گرم کافئین دارد.

آیا انواع دانه های قهوه دیگری وجود دارد؟
بله، انواع دیگری از دانه قهوه وجود دارد. در کنار عربیکا و روبوستا، انواع مختلف قهوه لیبریکا و اکسلسا هستند. با این حال، لیبریکا و اکسلسا روی هم کمتر از 4 درصد از تولید قهوه در جهان را تشکیل می دهند.

چطور سیگار بپیچیم

پیچیدن سیگارهای خود کنترل بیشتری روی کاغذ، نوع توتون و اندازه سیگار به شما می دهد. می توانید سیگار را با دست بپیچید یا می توانید از دستگاه سیگارپیچ استفاده کنید. تنها چیزی که نیاز دارید کاغذهای رول کردن سیگار، توتون، کمی مهارت و وقت کافی است.

آموزش پیچیدن سیگار

آموزش پیچیدن سیگار-1

نحوه پیچیدن سیگار

1. کاغذ سیگار خود را انتخاب کنید. از کاغذ نازک برنج یا کاه گندم در اندازه استاندارد یا کینگ سایز استفاده کنید. برنامه‌ریزی کنید که کاغذ خود را به اندازه کوچک کنید. پهن و مربع شکل شروعی مناسب است.

  • به دنبال کاغذهایی باشید که آهسته و یکنواخت می سوزند. به دنبال کاغذهایی باشید که حاوی مواد افزودنی شیمیایی کمی هستند، زیرا برخی از مواد شیمیایی با طعم بد می سوزند.
  • مارک هایی مانند کاغذهای سیگار کنفی طبیعی را در نظر بگیرید.
  • اگر قصد دارید کاغذهای سیگار را با خود حمل کنید، یک محافظ کاغذ تهیه کنید. کاغذهای سیگار خود را در این محفظه فلزی قرار دهید تا از خم شدن و پاره شدن آنها جلوگیری کنید کاغذ یدکی به همراه داشته باشید. نوارهای صمغ دار پاره شده از کاغذ یدکی برای ترمیم پارگی ها، نشت ها و شکاف ها عالی هستند.

آموزش پیچیدن سیگار-2

2. توتون ریز خرد شده بخرید. می‌توانید برای طیف گسترده‌ای از گزینه‌ها به یک فروشگاه دخانیات محلی مراجعه کنید، یا می‌توانید یک کیسه توتون معمولی را در بسیاری از خواربارفروشی‌ها پیدا کنید.

  • به دنبال توتونی باشید که حاوی مواد افزودنی شیمیایی کمی باشد. بسته به ذائقه خود می توانید توتون ساده یا توتون طعم دار بخرید.مارک های رایج و عموماً مقرون به صرفه مانند مک بارن و لاکی را در نظر بگیرید.
  • پیچیدن سیگار میخک را در نظر بگیرید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که میخک های رنده شده را با توتون خود مخلوط کنید. سیگارهای میخک معمولاً حاوی نسبت 60-70 درصد توتون به 30-40 درصد میخک هستند.
  • برخی افراد دوست دارند سیگار خود را با توتون پیپ ترکیب کنند. با خیال راحت این کار را انجام دهید، اما به خاطر داشته باشید که توتون پیپ معمولا سنگین تر و مرطوب تر از توتون سیگار است. بنابراین، ممکن است خیلی متراکم پیچیده شود و ممکن است به خوبی در سیگار نسوزد. اگر می خواهید از توتون پیپ استفاده کنید، سعی کنید قبل از رول کردن، آن را ریزتر برش دهید و خشک کنید.

آموزش پیچیدن سیگار-3

3.به توتون فرم دهید. توتون را به طور یکنواخت روی سطح میز یا سینی پخش کنید، سپس از یک کارت یا انگشتان خود استفاده کنید تا توده را به شکل سیگار در آورید. یک سطح صاف و روشن انتخاب کنید: یک آینه، یک کتاب یا یک میز تمیز. اگر نمی خواهید توتون را مستقیماً روی سطحی قرار دهید، آن را روی یک کاغذ سفید تمیز بریزید.

  • اگر رنگ سطح با توتون شما متضاد باشد، کمک می کندکه توتون با چیز دیگری مخلوط نشود. برای مثال، پیچیدن توتون روی یک فرش قهوه ای ضخیم، می تواند به سرعت به یک کابوس تبدیل شود.
  • دقت کنید که توتون خیلی فشرده نباشد. آن را به آرامی از هم جدا کنید.

آموزش پیچیدن سیگار-4

4.یک انتهای کاغذ سیگار خود را بین انگشت شست و انگشت میانی خود قرار دهید. با انگشت اشاره همان دست، کاغذ را در چین نگه دارید. از دست دیگر استفاده کنید تا کاغذ را در مانند یک لوله باز و چین دار تنظیم کنید. آن را ثابت نگه دارید تا توتون نریزید.

  • انگشت اشاره در چین کاغذ باعث تثبیت کاغذ در هنگام اضافه کردن توتون می شود و همچنین از ریختن توتون به بیرون جلوگیری می کند. این انتهای به نوک سیگار و قسمتی که روشن می کنید.

آموزش پیچیدن سیگار-5

5. چین کاغذ را با توتون پر کنید. از دست آزاد خود برای چنگ زدن توتون استفاده کنید و آن را در امتداد چین روی کاغذ بپاشید. از یک سر به سر حرکت کنید، از انتهایی که در دست دارید شروع کنید. می توانید سیگار خود را غلیظ تر یا نازک تر بپیچید تا طعم دار شود. ملاحظات اصلی این است که آیا می توانید سیگار را ببندید و چقدر خوب می کشد. هرچه سیگار غلیظ تر باشد، بستن آن سخت تر خواهد بود. هرچه تراکم توتون را بیشتر کنید، کشیدن دود از داخل سیگار سخت تر می شود.

  • در صورت نیاز، توتون را روی کاغذ صاف کنید تا یکدست شود. تراز کردن آن تا حد ممکن باعث می شود سیگار راحت تر بسوزد. اگر مرطوب یا جمع شده است، به آرامی هر توده را با انگشتان خود جدا کنید.
  • ممکن است بخواهید کمی توتون روی انتهای آن بگذارید: می‌توانید بعداً آن را نیشگون بگیرید و از باریک شدن انتهای سیگار جلوگیری کنید.

آموزش پیچیدن سیگار-6

نحوه پیچیدن سیگار با دست

1. فیلتر را قرار دهید یا فضایی برای آن بگذارید. اگر می‌خواهید از فیلتر استفاده کنید، آن را هم‌اکنون وارد کنید یا فضایی بدون توتون بگذارید تا بعداً آن را بپیچید. فضا را دقیقاً به اندازه فیلتر درست کنید. چندین گزینه فیلتر برای پیچیدن سیگار دارید:

  • یک کیسه فیلتر سیگار سلولزی تازه بخرید. می‌توانید فیلتر سیگار را به‌صورت آنلاین، در مغازه‌های سیگار فروشی پیدا کنید. اینها اساساً همان فیلترهایی هستند که در سیگارهای کارخانه ای پیدا می کنید.
  • فیلتر را از سیگار کارخانه ای بردارید. اگر سیگارهای فیلتردار خریده‌اید، و نمی‌خواهید آن‌ها را بکشید ، یا اگر فقط می‌خواهید پیچیدن را تمرین کنید، می‌توانید کاغذ را با دقت پاره کنید و فیلتر را بردارید. این فیلتر را داخل سیگار رول شده خود قرار دهید.

  • فیلتر سیگار خود را بسازید. ابتدا یک نوار نازک کاغذ محکم را از یک کارت ویزیت یا کارتن جدا کنید. آن را سه بار تا کنید تا یک لوله یا استوانه درست شود و بقیه فیلتر تا شده را دور تا بپیچید. باید شبیه یک "W" شده باشد. مطمئن شوید که فیلتر تا شده به خوبی در سیگار قرار می گیرد. ممکن است لازم باشد چندین بار آن را تنظیم کنید. به خاطر داشته باشید که این فیلتر خانگی تنها مانع از ورود بزرگترین ذرات معلق به ریه های شما می شود.

آموزش پیچیدن سیگار-7

2. دو سر کاغذ را نگه دارید. وقتی سیگار پر از توتون شد، آماده پیچیدن است. کاغذ را در همان دست نگه دارید، اما انتهای دیگر آن را به همان صورت بگیرید . بین انگشت وسط و شست. انگشت اشاره تثبیت کننده خود را از روی کاغذ بلند کنید. دیگر نیازی به حمایت آن ندارید کاغذ باید بین انگشت شست و وسط هر دو دست قرار گیرد. توتون باید به طور یکنواخت پخش شود.

آموزش پیچیدن سیگار-8

3. برای حمایت بیشتر، انگشتان وسط خود را در امتداد پشت کاغذ قرار دهید. انگشتان شما باید یک خط نسبتا مستقیم از یک سر سیگار به انتهای دیگر تشکیل دهند. از انگشتان شست خود استفاده کنید تا سیگار باز شده را کمی در زیر انگشتان میانی خود نگه دارید.

آموزش پیچیدن سیگار-9

4. شروع به پیچیدن سیگار کنید. سیگار را بین انگشتان شست و وسط بچرخانید. سیگار را شکل دهید: توتون را فشرده کنید و سعی کنید کاغذ را محکم بچرخانید. در حین انجام این کار، به تدریج به انتهای سیگار فشار وارد کنید. سعی کنید انگشتان شست و وسط خود را موازی نگه دارید.

آموزش پیچیدن سیگار-10

5. از انگشتان شست خود برای فشار دادن کاغذ به توتون استفاده کنید. هنگامی که توتون را به شکل مناسب درآورید، انگشتان شست خود را به سمت پایین بکشید تا لبه کاغذ با قسمت بالای توتون هماهنگ شود.

آموزش پیچیدن سیگار-11

6. سیگار را بپیچد. ابتدا لبه کاغذ را در چین توتون فرو کنید. با انگشتان شست فشار بیشتری وارد کنید و انگشتان میانی خود را به سمت بالا بپیچید. چرخش اول را کامل کنید: کاغذ را به شکل سیگار به دور توتون بپیچید، بدون اینکه ته کاغذ چروک شود. لبه جلویی کاغذ باید به خوبی در پشت توتون قرار گیرد که شما شروع به رول کردن می کنید. این ممکن است چند بار تلاش کند. فقط قسمت جلوی کاغذ را به بالا و پایین حرکت دهید و به آرامی با انگشتان شست به داخل فشار دهید تا جایی که بچسبد.

آموزش پیچیدن سیگار-12

7.سیگار را با زیبان خیس کنید و ببندید. سیگار را رول کنید تا فقط انتهای چسب کاغذ باقی بماند. چسب را با لیسیدن تمام طول لبه کاغذ فعال کنید. به آن مانند مهر و موم کردن یک پاکت فکر کنید. وقتی چسب خیس شد، بقیه کاغذ را رول کنید تا لبه ای باقی نماند. سیگار را با فشار یکنواخت ببندید: انگشتان خود را در طول سیگار بکشید و چسب را به آرامی اما محکم فشار دهید تا بچسبد. مطمئن شوید که کاغذ را خم نکنید، پاره نکنید یا چروک نکنید.

آموزش پیچیدن سیگار-13

چگونه سیگار پیچیدن را تمام کنیم

1. هر توتونی که از انتهای آن بیرون زده است را بچسبانید. این کار سیگار شما را تمیزتر، زیباتر و راحت تر می کند. اگر رشته‌های شلی از توتون از انتهای سیگار شما آویزان باشد، ممکن است به دهان شما بریزد یا روی زمین بیفتد.

آموزش پیچیدن سیگار-14

2. نوک ها را بپیچید تا سیگار کاملاً بسته شود. برخی از سیگاری ها ترجیح می دهند به آرامی یک یا هر دو انتهای سیگار خود را بچرخانند. پیچاندن نوکی که روشن می کنید از افتادن توتون از سیگاری که بسته بندی نامناسبی دارد جلوگیری می کند. پیچاندن نوکی که از آن سیگار می کشید از چسبیدن توتون به لب های شما جلوگیری می کند. یک فیلتر نیز این کار را انجام می دهد. اگر دوست دارید نوک‌ها را بپیچید، در انتهای هر سیگاری که می‌پیچید، کمی فضای خالی بگذارید.

آموزش پیچیدن سیگار-15

3. اگر قبلاً این کار را نکرده اید، فیلتر را وارد کنید. اگر فضایی برای فیلتر گذاشتید، آن را در انتهای آن قرار دهید و کاغذ را کمی دور آن بچسبانید. اگر فضای کافی برای فیلتر باقی نگذاشته‌اید، از یک ابزار کوچک و تیز مانند موچین، قلاب یا چنگال استفاده کنید تا توتونی کافی را که فیلتر مناسب است بیرون بیاورید.

آموزش پیچیدن سیگار-16

4. سیگار را بسته بندی کنید تا مطمئن شوید که سفت است.

آموزش پیچیدن سیگار-17

5.می‌توانید هر زمان که می‌خواهید سیگار بکشید، یک نخ سیگار جدید بپیچید یا می‌توانید یک بسته سیگار را از قبل بپیچید تا بعد نیازی به انجام کار نداشته باشید. برخی از افراد اگر مجبور باشند چند دقیقه را صرف پیچیدن هر سیگار کنند، کشیدن سیگار برایشان سخت می شود، اگرچه مطالعات نشان می‌دهد که افرادی که سیگار می‌پیچند، انگیزه‌ای برای ترک سیگار ندارند.

آموزش پیچیدن سیگار-18

نحوه استفاده از دسگاه سیگارپیچ

1. استفاده از دستگاه سیگار پیچ را در نظر بگیرید. این وسیله ساده که باعث صرفه جویی در زمان می شود، پیچیدن سیگار را بسیار آسان تر می کند، اگر مهارت انجام آن را با دست نداشته باشید.دستگاه سیگارپیچ را به صورت آنلاین یا در یک مغازه سیگار فروشی بخرید. برای استفاده از غلتک مراحل زیر را دنبال کنید:

آموزش پیچیدن سیگار-19

2. ابتدا دستگاه را باز کنید: دو سیلندر رول را جدا کنید تا حفره ای به شکل سیگار نمایان شود. سپس، حفره را با توتون بسته بندی کنید . به اندازه ای که می خواهید محکم. وقتی فضا پر شد، سیلندرها را ببندید. یک سیلندر باید به داخل و خارج حرکت کند و یکی باید در جای خود ثابت باقی بماند. دستگاه را طوری نگه دارید که سیلندر متحرک به شما نزدیکتر باشد. اگر می خواهید، اکنون یک فیلتر اضافه کنید. فیلتر را به خوبی در یک انتهای محفظه دستگاه قرار دهید. به یاد داشته باشید که هرچه سیگار را محکم تر بپیچید، کشیدن دشوارتر می شود. به ویژه در مورددستگاه سیگارپیچ.

آموزش پیچیدن سیگار-20

3. کاغذ سیگار را داخل دستگاه قرار دهید. سمت غیرچسب یک کاغذ را در شکاف کوچک بین سیلندرها قرار دهید. چسب باید رو به سیلندری باشد که حرکت می کند. اطمینان حاصل کنید که لبه بالایی (چسب) کاغذ کاملاً موازی با بالای دستگاه است.

آموزش پیچیدن سیگار-21

4. شروع به چرخاندن سیلندرها به سمت خود کنید. این حرکت کاغذ را به داخل دستگاه می کشد. درست قبل از اینکه بالای کاغذ به داخل حفره بپیچد، چرخاندن دستگاه را متوقف کرده و چسب را کاملاً لیس بزنید. این تضمین می کند که سیگار به هم بچسبد.

آموزش پیچیدن سیگار-22

5. هنگامی که چسب را خیس کردید، سیلندرها را در همان جهت بپیچید تا کاغذ را نبینید. دستگاه را چند بار دیگر بچرخانید تا توتون در سیگار محکم شود، سپس سیلندرها را جدا کنید. سیگار شما باید کاملا بسته بندی شده و آماده برای کشیدن باشد!

نکات مهم:

  • سعی کنید با قرار دادن فیلتر به داخل سیگار شروع کنید . این طوری می توانید از جا افتادن فیلتر قبل از پیچیدن سیگار مطمئن شوید.
  • هر مارک کاغذ سیگار کمی متفاوت است، بنابراین چندین مورد را امتحان کنید تا ببینید کدام را ترجیح می دهید.
  • یک قانون سرانگشتی: توتون "شگ" که به نوارهای بلند و ظریف بریده شده است، شکل خود را به خوبی حفظ می کند و راحت تر با دست رول می شود. توتون بریده شده به تکه های کوچک معمولاً برای پیچیدن در دستگاه بهتر است.
  • یک تکه نان کوچک بردارید و آن را به شکل توپ ورز دهید و سپس آن را در کیسه توتونی تازه باز شده بریزید. نان توتونی شما را برای مدت بیشتری مرطوب نگه می دارد. روش دیگر، از یک تکه سیب تازه برای حفظ سطح رطوبت و اضافه کردن کمی طعم استفاده کنید.
  • از فروشگاهی که محصولات زیادی می فروشد، توتون تازه تری دریافت خواهید کرد.

هشدارها:

  • مراقب جایی که سیگار می کشید باشید. آتش سوزان می تواند از نوک سیگار بیفتد و سوراخ هایی در لباس شما بسوزاند.
  • سیگار کشیدن برای سلامتی شما مضر است. حقایق در مورد سیگار را بدانید و حواستان باشد که چقدر سیگار می کشید.

قهوه عربیکا چه قهوه ای است؟

قهوه عربیکا چه قهوه ای است؟
طعم شیرین تر و میوه ای قهوه عربیکا مورد توجه مصرف کنندگان است و همین امر آن را به رایج ترین قهوه تبدیل می کند. در خانواده قهوه عربیکا، بسته به جایی که قهوه در آن کشت می‌شود، می‌تواند تنوع زیادی در طعم داشته باشد. خاک و ارتفاع نیز بر طعم آن تأثیر می گذارد.

در مورد تفاوت های عربیکا در مقابل روبوستا کنجکاو هستید؟ قهوه عربیکا محبوب ترین نوع قهوه در جهان است. در این مقاله، ما در مورد قهوه عربیکا صحبت خواهیم کرد . سپس می توانید تصمیم بگیرید که آیا واقعاً قهوه عربیکا بهتر از روبوستا است یا خیر. و دوست دارید کدام قهوه در فنجان قهوه صبح شما باشد.

قهوه عربیکا چیست؟

عربیکا نوعی قهوه است که از دانه های گیاه Coffea arabica تهیه می شود. عربیکا از ارتفاعات جنوب غربی اتیوپی سرچشمه می گیرد و محبوب ترین نوع قهوه در سراسر جهان است که 60٪ یا بیشتر از تولید قهوه در جهان را تشکیل می دهد. دومین قهوه پس از قهوه عربیکا از نظر محبوبیت، قهوه روبوستا است که از دانه های گیاه Coffea canephora تهیه می شود.

چرا به آن قهوه عربیکا می گویند؟

این قهوه عربیکا نامیده می شود زیرا در قرن هفتم دانه های آن از اتیوپی به عربستان رسید. در اتیوپی، دانه های قهوه را خرد می کردند و با چربی مخلوط می کردند تا به عنوان محرک توسط قبیله اورومو مصرف شود. اما به محض ورود دانه به عربستان "قهوه" متولد شد. این نوشیدنی برای اولین بار توسط دانشمندان عرب به عنوان نوشیدنی ای که به آنها کمک می کند تا ساعات کاری خود را بیشتر کنند، ثبت شد. و از آنجا قهوه به سراسر جهان مسیر خود را ادامه داد. با توجه به این که دانه‌های قهوه برای اولین بار در عربستان به یک نوشیدنی خوشمزه تبدیل می‌شد، به راحتی می‌توان فهمید که چرا آن را قهوه عربیکا می‌نامند و چرا به آن قهوه عربی نیز می‌گویند.

طعم قهوه عربیکا

قهوه عربیکا چه طعمی دارد؟

قهوه عربیکا با کیفیت بالا باید طعم کمی شیرین داشته باشد، همراه با رایحه هایی از شکلات، آجیل و کارامل. همچنین ممکن است مزه هایی را با طعم میوه ها و انواع توت ها تجربه کنید. اسیدیته خفیف و خوشایند و کمی تلخی نیز در آن وجود خواهد داشت. دم کردن قهوه به روش کلد برو می تواند طعم شیرین عربیکا را بیشتر نشان دهد. رست قهوه ای که انتخاب می کنید بر میزان تجربه شما از طعم ها تأثیر می گذارد. منطقه و ترکیب خاکی که دانه قهوه در آن رشد می کند نیز می تواند بر تعادل طعم های فوق تأثیر بگذارد.

نگه‌داری دانه‌های قهوه به‌گونه‌ای که خوب و تازه بمانند، راهی عالی برای کمک به حفظ طعم‌های خوش آن است. بیشتر دانه های قهوه ای که در خواربارفروشی، بازار، کافی شاپ و کافه می بینید، قهوه عربیکا هستند. برخی از مارک ها دانه های قهوه عربیکا و روبوستا، به طور ویژه برای اسپرسو ترکیب می شوند. اما اکثر این ترکیب قهوه عربیکا است. بنابراین، همه آن نوشیدنی های قهوه خوشمزه ه در کافه مورد علاقه تان می نوشید، احتمالاً عربیکا هستند. و زمانی که تصمیم می گیرید چگونه در خانه قهوه درست کنید، خرید قهوه عربیکا بهترین نتیجه را به شما می دهد.

قهوه عربیکا چگونه کشت می شود؟

گیاه Coffea arabica یا گیاه قهوه arabica آب و هوای سخت را دوست ندارد. رطوبت را دوست دارد و نمی تواند یخبندان را تحمل کند. دماهای بین 15 تا 24 درجه سانتی گرادرا ترجیح می دهد و دوست دارد در سایه رشد کند. به نیمه گرمسیری فکر کنید. معمولاً در ارتفاعات 600+ متر بالاتر از سطح دریا رشد می‌کند. دوست دارد در دامنه تپه ها رشد کند و در حدود 7 سالگی بالغ می شود. این گیاه در طبیعت تا حدود 9-12 متر رشد می کند. هنگامی که برای استفاده تجاری رشد می کند، می تواند به حدود 5 متر برسد، اما معمولاً در حدود 2 متر نگه داشته می شود تا به برداشت راحت کمک کند.

درختان عربیکا گلها کوچک و سفید با بویی شبیه گل یاس، شیرین و زیبا دارند. دانه ها در داخل گیلاس هایی که روی این گیاه بوته مانند رشد می کنند یافت می شوند. گیلاس ها زمانی برداشت می شوند که قرمز تیره یا بنفش تیره باشند. میوه های گیاه قهوه عربیکا مانند زغال اخته به طور همزمان می رسند، بنابراین زمانی که با دست چیده شوند بهترین نتیجه را می دهند. اگر آنها قبل از رسیدن کامل برداشت شوند، نتیجه یک قهوه ضعیف خواهد بود. وقتی دانه‌های قهوه عربیکا از گیلاس ها جدا می‌شوند، یک "روکش پوستی" و یک "پوسته نقره‌ای" نیز وجود دارد که باید جدا شوند.

کشت  قهوه عربیکا

قهوه عربیکا در کجا کشت می شود؟

قهوه عربیکا در آب و هوای گرمسیری اطراف خط استوا بهتر رشد می کند. برخی از بهترین قهوه ها از آمریکای جنوبی و آفریقا تهیه می شود.

عربیکا با کیفیت بالا در کشورهای زیر یافت می شود:

  • کاستاریکا
  • مکزیک
  • گواتمالا
  • اکوادور
  • کلمبیا
  • اتیوپی
  • بوروندی
  • برزیل
  • رواندا
  • هند

لیست بالا فقط لیست کوتاهی از برخی از کشورهایی است که دانه قهوه عربیکا را پرورش می دهند. برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه عربیکا در جهان است.

آیا دانه های قهوه عربیکا انواع مختلفی دارد؟

دانه قهوه عربیکا خانواده بزرگی دارد که ده ها گونه از آن کشت می شود. برخی از این گونه‌های متمایز در مناطق خاصی کشت می شوند در حالی که گونه‌های دیگر در بسیاری از مناطق در سراسر جهان رشد می‌کنند.

در اینجا برخی از رایج ترین انواع عربیکا آورده شده است.

1- تایپیکا: تایپیکا یکی از اولین گونه های قهوه به حساب می آید که امروزه انواع مختلفی از آن کشت می شوند.این قهوه به خاطر طعم یکدست و شیرینش معروف است. برای تولید طعم خاص و دلچسب، تایپیکا اغلب با گونه های دیگری که در زیر مشاهده خواهید کرد، ترکیب می شود.
2- بوربون: بوربن نیز یکی از اولین گونه های قهوه در نظر گرفته می شود. نام Bourbon شبیه یک نوشیدنی شناخته شده به نظر می رسد، اما در این مورد، این یک دانه قهوه است که Bor-BONN تلفظ می شود. نت های طعمی شامل شکلات و میوه است. بسیاری از انواع دیگر عربیکا از ترکیب گیاه بوربون تولید می شود.

انواع  قهوه عربیکا

گیاه های قهوه عربیکا زیر همگی از دو نژاد تایپیکا یا بوربن مشتق شده اند.

3- کاتورا : Caturra ترکیبی طبیعی از نژاد Bourbon است که در اوایل دهه 1900 در برزیل رشد می کرد، اما امروزه در ارتفاعات بالاتر آمریکای مرکزی رشد بهتری دارد. این نوع قهوه با بدنه سبک ، طعم سیتریک تولید می کند.
4- کاتیمور: این نوع در واقع آمیخته ای بین کاتورا و تیمور است که دومی یک نوع دورگه عربیکا و روبوستا است. کاتیمور طعم تند دانه روبوستا را به ارث برده است، اما برخی از گونه هایی که در نیکاراگوئه، السالوادور و هند رشد می کنند طعم ملایم تری تولید می کنند.

Catuai -5: ترکیبی از کاتورا و موندو نوو (یک ترکیب Bourbon/Typica) است. گونه Catuai به طور گسترده در برزیل رشد می کند و قهوه ای خوشمزه با اسیدیته بالا و شیرینی لطیف تولید می کند.
Gesha -6: منشاء آن در نزدیکی شهر Gesha، اتیوپی است، اما ورود به پاناما، به گونه ی جدیدی تبدیل شد که به سرعت به محبوبیت بالایی رسید. رشد در ارتفاعات بالا در مناطق استوایی آمریکای مرکزی طعمی منحصر به فرد و لطیف به آن می بخشد که میوه های استوایی و یاس را به یاد می آورد. قهوه گشا (گاهی اوقات گیشا نامیده می شود) یکی از گران ترین انواع قهوه در جهان است.
7- جکسون: گونه جکسون که در کشورهای آفریقایی بوروندی و رواندا توسعه یافته است، به دلیل طعم ظریف و اسیدییته خود به سرعت نامی را برای خود دست و پا کرد.

Jamaican Blue Mountain -8: نه تنها این قهوه نوعی عربیکا است، بلکه نام منطقه کوهستانی جامائیکا است که در آن رشد می کند. (اگرچه در هاوایی نیز رشد می کند). این قهوه به دلیل بدنه سبک، ایجاد احساس نرم و خامه ای و طعم ملایمش که به اندازه کافی شیرینی ارائه می دهد که نیازی به افزودن شکر یا خامه نداشته باشید، بسیار محبوب است.

Jember -9: این سویه تایپیکا از عربیکا به طور گسترده در سرتاسر اندونزی کشت می شود و قهوه ای تولید می کند که به خاطر بدنه سنگین و حسی غنی و کره ای و شیرینی شبیه شکر قهوه ای و کارامل شناخته می شود.
10- کنت:کنت یکی دیگر از گونه های اندونزیایی است. اما، این نوع بدنه ای سبک تر و طعمی تند با نت گل ایجاد می کند.
11- کونا: یکی دیگر از قهوه های گران قیمت دنیا کونا است. این قهوه منحصر به فرد به طور انحصاری در دامنه های دو آتشفشان (Mauna Loa و Hualalai) در مناطق شمالی و جنوبی جزیره کونا رشد می کند. آب و هوا، ارتفاع و خاک غنی از گدازه همه با هم ویژگی هایی را ایجاد می کنند که قهوه کونا به خاطر بدنه سبک و طعم طبیعی شیرین و میوه ای که به ادویه ها و آجیل ها نزدیک است، بسیار معروف است.
Maragogype -12: ماراگوگیپ که به دلیل اندازه دانه بزرگش قهوه دانه فیل نامیده می شود، در برزیل رشد می کند و بدنه ای سنگین و کره ای با طعم مرکبات و گل ارائه می دهد.
Maracatu/Maracaturra -13: نژادی بین Maragogype و Caturra، این نوع در ارتفاعات آمریکای مرکزی رشد می‌کند و دارای طعم میوه‌های رسیده است.
14- موکا/موخا: این دانه کوچک در هاوایی و یمن رشد می کند و طعم شکلاتی قوی دارد.

15- موندو نوو: ترکیبی طبیعی بین بوربون و تایپیکا از برزیل، این دانه اغلب به عنوان پایه ای برای انواع محبوب دیگر استفاده می شود. به خودی خود کمی تلخ با کمی شیرینی کاراملی است.
Pacamara : Pacamara -16 که از دانه‌های Pacas و Maragogype است، در آمریکای مرکزی (به ویژه السالوادور) رشد می‌کند و قهوه‌ای تولید می‌کند که با اسیدیته شیرین و طعم‌های گلی متعادل است.
Pacas -17: این جهش طبیعی بوربون در السالوادور به خوبی تولید می‌شود و فنجانی ارائه می‌دهد که هم شیرین و هم تند با نتی از گل است.
Pache -18: این نوع در گواتمالا رشد می کند و به دلیل طعم صاف و یکدست خود که باعث محبوبیت آن در مخلوط قهوه می شود، شناخته شده است.
19- اس ال 28 و اس ال 34: این نام‌ها بیشتر شبیه یک فرمول علمی هستند، اما دانه‌های قهوه هستند که اکثر صادرات قهوه کنیا را تشکیل می‌دهند. آنها که معمولا "بمب های بلوبری" نامیده می شوند، به خاطر طعم خوب میوه و شرابی خود شناخته می شوند.
20- ویلا سارچی: این ترکیب طبیعی بوربن که در نزدیکی شهر سارچی کاستاریکا ساخته شده است، بدنه ای متوسط با اسیدیته تصفیه شده و طعم میوه ای برجسته ارائه می دهد.
Villalobos - 21: در کاستاریکا رشد می کند، Villalobos در خاک فقیر رشد می کند و تعادل دلپذیری از اسیدیته و شیرینی را به ارمغان می آورد که به اندازه ای است که شما نیازی به افزودن شکر یا خامه ندارید.

فواید  قهوه عربیکا

قهوه عربیکا چه فوایدی دارد؟

بیش از صد نوع قهوه وجود دارد که هر کدام فواید خاص خود را دارند. اما بیایید روی فواید قهوه عربیکا تمرکز کنیم، که ممکن است فواید آن در انواع دیگر قهوه یکسان باشد. دانه های عربیکا به دلیل طعم لطیفشان برای تهیه قهوه سرد محبوب هستند.

فواید قهوه عربیکا

طبیعت در میوه هایی که انسان می خورد فوایدی ارائه می دهد و قهوه عربیکا از این قاعده مستثنی نیست. در اینجا به برخی از مزایای این گونه قهوه اشاره می کنیم:

  • سرشار از آنتی اکسیدان است.
  • حاوی کافئین است که می تواند به شما کمک کند هوشیار و متمرکز بمانید.
  • کالری کمی دارد. (بدون شیر یا شکر )
  • حاوی مقادیر کمی ویتامین و مواد معدنی مانند نیاسین، منیزیم، ریبوفلاوین، منگنز و پتاسیم است.
  • می تواند به شما کمک کند هیدراته بمانید، زیرا 95٪ آن آب است.
  • گفته می شود زمانی که در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود نتایج مفیدی دارد .(مرطوب کننده، صاف کننده، تغذیه کننده و رنگ کننده)
  • آرامش بخش و خوشمزه است!