قهوه کلمبیایی یکی از بهترین قهوه های دنیاست. قهوه کلمبیا یک «طعم قهوه» کلاسیک در آمریکای شمالی است. در این راهنما، با بهترین دانه ها، برند ها، مناطق و انواع طعم از کلمبیا آشنا خواهید شد. قهوه کلمبیایی از تاریخ غنی به دهه 1730 بازمی گردد. یونسکو مناطقی از کلمبیا را بهعنوان میراث جهانی بهخاطر مناطق دیدنی کشت قهوهاش اعلام کرده است. طعم های این مناطق از کلمبیا شامل طعم هایی با ترکیبی از اسیدیته ملایم و کارامل غنی می باشد. شما می توانید قهوه کلمبیایی را در همه جا پیدا کنید. اگر از طرفداران تاریخ قهوه هستید، از این داستان فرهنگ قهوه کلمبیایی و طعم های غنی آن از مناطق مختلف لذت خواهید برد.
کُلُمبیا با نام رسمی جمهوری کلمبیا کشوری در شمال غربی آمریکای جنوبی است. کلمبیا در شرق با ونزوئلا (۲۳۴۱ کیلومتر)، در جنوب با برزیل (۱۷۹۰ کیلومتر)، پرو (۱۴۹۴ کیلومتر)، اکوادور (۷۱۸ کیلومتر) و از غرب با پاناما (۳۳۹ کیلومتر) مرز مشترک دارد. در شمال از طریق دریای کارائیب با اقیانوس اطلس و از غرب با اقیانوس آرام هممرز است. کلمبیا چهارمین کشور بزرگ آمریکای جنوبی «بعد از برزیل و آرژانتین و پرو»، با مساحت ۱ میلیون و ۱۴۱ هزار کیلومتر مربع است. جمعیت این کشور ۵۱۰۵۰ هزار نفر است این کشور از برزیل دارای بیشترین جمعیت در بین آمریکای جنوبی است. پراکندگی جمعیتی کلمبیا یکسان نیست. مردم این کشور در یک سوم کوهستانی کشور یعنی جایی که بوگوتا پایتخت کلمبیا و سایر شهرهای بزرگ آن قرار دارند زندگی میکنند. بزرگترین و جمعیتترین شهرهای این کشور «بوگوتا، مدلین، کالی، بارانکیا، کارتاخنا، کوکوتا، بوکارامانگا» هستند. از این ناحیه که این منطقه غربی کشور دارای آب و هوای مناسب و خاک غنی است، فعالیت های کشاورزی نیز در آن منطقه در این منطقه است. این کشور همچنین از تاریخ ۵ نوامبر ۱۹۴۵ در سازمان ملل متحد عضو است.
اولین گزارش از گیاه قهوه در کلمبیا در سال 1739 توسط یک کشیش یسوعی به نام خوزه گومیلا بود. او در حین مأموریت سنت ترزای تاباجه، نزدیک جایی که رودخانه متا به اورینوکو می ریزد، قهوه آورد. اگرچه مردم محلی کلمبیا به پرورش گیاهان قهوه تشویق شدند، اما در ابتدا مقاومت کردند. به دلیل زمان نامناسب برداشت و پنج سال تا اولین برداشت، آنها قهوه را به عنوان محصول خریداری نکردند. کشیش فرانسیسکو رومرو ایده ای برای ارائه قهوه در حال رشد به عنوان یک توبه داشت. به مردم گفته شد که 3 یا 4 درخت قهوه بکارند. این آغاز صنعت قهوه در کلمبیا بود.
کشیش فرانسیسکو رومرو نیروی مهمی در توسعه محصولات قهوه در منطقه شمال شرقی کلمبیا بود. مناطق سانتاندر، سانتاندر شمالی، کوندینامارکا، آنتیوکیا و منطقه تاریخی کالداس با قهوه رونق گرفت. رشد واقعی صادرات تا اواسط قرن نوزدهم افزایش نیافت. با گسترش اقتصادی در سراسر جهان، درهای تجارت بین المللی باز شد. به سرعت ایالات متحده به بزرگترین مصرف کننده قهوه کلمبیایی تبدیل شد و پس از آن آلمان و فرانسه.
تولیدکنندگان کوچک قهوه در نواحی Antioquia، Santander و مناطقی که Viejo نامیده می شود، شکوفا شدند. رشد چشمگیر بازار صادرات قهوه کلمبیا به لطف ایجاد فدراسیون ملی تولیدکنندگان قهوه کلمبیا در سال 1927 بود. در حال حاضر، قهوه توسط بیش از 500000 خانواده قهوهکار تولید میشود. در سال 2007، اتحادیه اروپا به قهوه کلمبیایی یک عنوان حفاظت شده مبدأ اعطا کرد و به سرعت در سال 2011، چشم انداز فرهنگی قهوه کلمبیا به عنوان میراث جهانی توسط یونسکو اعلام شد.
آب و هوای جغرافیای کلمبیا آن را به مکانی عالی برای رشد قهوه تبدیل کرده است. دما، ارتفاع و حتی خاک.
در اینجا به برخی از مزایای آن اشاره می کنیم:
مناطق کوهستانی کلمبیا، با بارندگی ایده آل و آب و هوای مطبوع، دستور العمل عالی برای محصولات قهوه ارائه می دهد. مناطق مختلف کشور نیز طعم های متنوع و مشخصات قابل توجهی را ارائه می دهند.
در ابتدا، محصولات قهوه در منطقه شرقی کلمبیا کاشته می شد. در حال حاضر اکثر محصولات در اطراف "منطقه محور رشد قهوه کلمبیا" معروف به Eje Cafetero، Zona کافه تریا و Triángulo del Café که شامل سه منطقه مهم Caldas، Quindío و Risaralda است، کشت می شود.
در این منطقه، بخشهای کوچک کلمبیا وجود دارد که در مجموع حدود 5356 مایل مربع و تقریباً 1٪ از قلمرو کلمبیا را تشکیل میدهد. یونسکو "چشم انداز فرهنگی قهوه کلمبیا" را به دلیل "بی نظیر بودن و نماینده سنتی که نمادی قوی برای مناطق کشت قهوه است" به عنوان یک میراث جهانی معرفی کرد.
مناظر شامل شش چشم انداز کشاورزی است. این مناظر کشاورزی همچنین شامل 18 مرکز شهری در دامنههای غربی و مرکزی Cordillera de Los Andes میشود. این مزارع مختلف طعم و عطر دانه های کلمبیا را متنوع می کنند. در سال 2011، تغییرات آب و هوایی باعث کاهش تولید قهوه کلمبیایی از 12 میلیون کیسه به 9 میلیون شده است. به دلیل افزایش 1 درجه دما و میانگین بارش، تولید دانه قهوه را از دست دادند. کلمبیا هر سال به طور متوسط به تولید 11.5 میلیون کیسه قهوه می رسد.
بازاریابی کشور و برند (مانند خوان والدز) این تصور را برای بسیاری به خصوص در قاره آمریکا ایجاد کرده است.
در اینجا تعدادی از عواملی که قهوه کلمبیایی را در بین بهترین تولیدکنندگان قرار می دهد، آورده شده است.
نمرات مختلف در دسته بندی اندازه هستند که اغلب مترادف با کیفیت دانه قهوه است. دو درجه اصلی دانه قهوه وجود دارد، Supremo و Excelso. هر دو گرید دانه می توانند از یک درخت باشند اما به سادگی در اندازه های مختلف غربال می شوند.
به طور کلی، قهوه کلمبیایی به خاطر طعم های ملایم و متعادلش معروف است.
طعم ها از ارتفاع و منطقه می آیند. شهرهای زیر شهرها یا مناطق رایجی هستند که امروزه دانه های قهوه تولید می کنند. برخی از مناطقی هستند که قبلاً در بخش تاریخ در بالا از آنها یاد کرده ایم.
دانه کلمبیایی به ایالات متحده، فرانسه، آلمان، ایتالیا و ژاپن صادر می شود.
آنها بیشتر به خاطر قهوه عربیکا پر از رایحه های شیرین و پیچیده و بافت غنی و در عین حال شیرین خود شناخته می شوند.
قهوه روبوستا در ارتفاعات کمتر رایج است. آنها ارزان تر هستند و گاهی اوقات کیفیت پایین تری دارند.
قهوه کلمبیایی که از نظر طعم و تاریخ غنی است، همیشه یک منبع عالی و قابل اعتماد برای یک فنجان قهوه عالی است. با سابقهای که ریشه در دهه 1700 دارد، وقتی قهوه کلمبیایی دم میکنید، چیزهای بیشتری برای یک فنجان قهوه وجود دارد! طعم های مختلف را از مناطق مجزا امتحان کنید و خودتان طعم های مختلف را تجربه کنید! با مناطق مختلف که ارتفاعات و آب و هوای کلی متفاوتی را ارائه می دهند، تجربه شما با قهوه کلمبیایی از منبعی به منبع دیگر یک ماجراجویی خواهد بود.